2777
2789

اره یکی از فامیل هامون ولی چای سیز معمولی نبود یچیزی فک کنم توش داشت من دقیق نمیدونم چی بود 

میگفت کاهش وزن داشت ۵ ۶ کیلو اگه اشتباه نکنم . و دوباره داشت سفارش میداد هزینش فک کنم ۴ میلیون اینا بود 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من من من من😅😅😅😅

یکبار ۱۵ سال پیش برای لاغری خوردم عالی بود

الآنم دوسالی هست دوباره میخورم بازم عالیه

برای پوست هم خوبه مو رو هم سر حال نگه می‌دارد

کلا قهوه و چای سیاه نمیخورم

من من من من😅😅😅😅یکبار ۱۵ سال پیش برای لاغری خوردم عالی بودالآنم دوسالی هست دوباره میخورم بازم عال ...

مرسی عشقم میشه بگی چجوری مصرف میکنی و رژیم غذایی هم داشتی آیا شکم و پهلو رو آب می‌کنه چه مدت طول کشید لاغر شدی

مرسی عشقم میشه بگی چجوری مصرف میکنی و رژیم غذایی هم داشتی آیا شکم و پهلو رو آب می‌کنه چه مدت طول کشی ...

حداقل باید روزانه ۵۰۰, سی سی بخوری و چربی و قند رو به حداقل برسونید

همون هفته اول متوجه تغییرات میشی ولی من الان دیگه در اصل برای لاغری نمی‌خورم جای گزین نوشیدنی کافیین دار کردم و برای پوستم مصرف میکنم

سری اول برای لاغری خوردم در طی حدودا یکسال ۱۸ کیلو کم کردم

از ۸۲ رسیدم ۶۴ 

چون بعد از شیر دهی چاق شده بودم

چقد خوب من روزی دو لیوان میخورم فشارم ولی میفته

نمه نمه بخور به باره به لیوان نخور بریز توی ماگ تراول میتونی یه غنچه گل محمدی یا گل سرخ یا یه مقدار بهار نارنج بندازی شبها بعد از شام بخوریم

هم سبک میخوابی هم گل طبعشو متعادل میکنه

نمه نمه بخور به باره به لیوان نخور بریز توی ماگ تراول میتونی یه غنچه گل محمدی یا گل سرخ یا یه مقدار ...

ولی خوابم ریخته شب میخورم عین الان همچنان بیدارم کن داخلش زنجبیل و دارچین میریزم

ولی خوابم ریخته شب میخورم عین الان همچنان بیدارم کن داخلش زنجبیل و دارچین میریزم

اونا محرک خیلی گرمه برای همین خوابت نمی بره 

ولی هم گل محمدی هم سرخ و هم بهار نارنج آرامبخش و خواب اوره