2821
2789
عنوان

دیالیز😭😭😭😭

88 بازدید | 13 پست

بابام ۷۰ سالشه کلیه هاش کار میکنه ولی دکتر میگه خیلی خوب نیس دیالیزش میکنن میگن شاید کلیش برگرده  یه حالیم نمیدونم بی حس بی حس حتی نمبتونم گریه کنم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

بنظرم با یه دکتر دیگه مشورت کنین بابای من 30 سال یه کلیه نداشت اون یکی هم نصفش کار می‌کرد ولی چون مدام پیاده روی می‌کرد مشکلی نداشت 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزمپیامتو دیدم نگرانی با اکانتم وارد شدم که بهت بگم نگران نباش ما بیمارایی داریم که دو سه جلس ...

دکترشم گفت که کلیش کار میکنه ولی بابام یه ۴۰ روزی خوب غذا نخورد زخم معدم داره کم خونی شدید گرفته دوتا کلیشم کم کار شده گفتن به کلش شوک میدیم خدا کنه کلیش راه بیفته وواقعا نمیدونم اگه خوب نشد چه گلی به سرم بگیرم

بنظرم با یه دکتر دیگه مشورت کنین بابای من 30 سال یه کلیه نداشت اون یکی هم نصفش کار می‌کرد ولی چون مد ...

فعلا که بستریه قرار سه شنبه یه دکتر دیگع بالا سرش بیاد 

دکترشم گفت که کلیش کار میکنه ولی بابام یه ۴۰ روزی خوب غذا نخورد زخم معدم داره کم خونی شدید گرفته دوت ...

اولا که بهت بگم دیالیز مشکل لاعلاجی نیست که انقد غصه بخوری حق داری شوک بشی اما توکلت به خدا باشه احتمالش زیاده که موقتیه

کراتشون چنده؟

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
اولا که بهت بگم دیالیز مشکل لاعلاجی نیست که انقد غصه بخوری حق داری شوک بشی اما توکلت به خدا باشه احت ...

نمیدونم والا چند ولی چنبار ازمایش گرفتن سرم براش وصل کردن گفتن پایین اومده کراتننیش