کلاابالی همینه یار روزهای خوشی خداکنه یه ذره زندگی ازروتین خارج بشه کلا قاطی میکنه جنگ ودعواو..... حال ادمو داغون میکنه سالهاست من توی پریود توی مریضی توی بارداری مجبورم خودم برای خودم باشم کسی روندارم ولی بعضی وقتها دیگه واااقعا نمیشه خیلی حالم بدمیشه البته زیادهم مریض میشم
یه کلاس رفته بودم میگفت مردها دربرابر مریضی ودرددل خانم ها چند دسته آن ناشی نامهربون ناشی مهربون ...
شوهر من تو تمام این سال ها حمایتم نکرد ی بار مریض بودم رفت داروهامو آورد آب نیاورده بود هرچی بهش گفتم پاشو آبم برام بیار میگفت نه حال ندارم خودت برو ی آبم بزن ب دست و روت حالت جا بیاد حالا من رو ب موت بودم از شدت مریضی.
ولی امان از روزی ک مریض میشد خودمو ب آب و آتش میزدم ک حالش سریع خوب بشه.خاک برسرم کاش هیچ وقت انقد گنده اش نمیکردم برای خودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امروز داشتم ازدرد ومریضی می مردم ولی شوهرم اعتقادی به دکتررفتن نداره فقط وقتی دید دارم اسنپ میگیر ...
حالا من مریَض میشم شوهرم التماس میکنه ببرم دکتر اما من مثل شوهر شما از دکتر رفتن مریضی خودم بدم میاد اما اگه شوهرم یا خانوادم مریض بشن میبرمشون دکتر فقط خودم میگم انگار مهم نیستم😅