2777
2789

در حالی که دیروزش خودش مریض بود و من کلی ازش مراقبت کردم

دیشب هرر چی گفتم سرم داره میترکه هیچی نگفت

البته فکرش به شدت درگیر یه موضوعی بود ولی خیبلی ناراحت شدم 

معمولا کسی بگه چیزیم هست عکس العمل نشون نمیده طرف فکر نکنه چه خبره و جدی نگیره مریضیش رو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم شکست

من امروز داشتم ازدرد ومریضی می مردم ولی شوهرم اعتقادی به دکتررفتن نداره فقط وقتی دید دارم اسنپ میگیرم که برم بردمنو رسون جلوی مطب وخودش رفت اوننننقدددر حالم بد بود همه تعجب کرده بودن چراهمراه ندارم اومدم بیرون مرد افغانی هم طاقت نیاورد بهم گفت خانم چرا باکسی نیومدی ومن فقط بغض داشتم

من امروز داشتم ازدرد ومریضی می مردم ولی شوهرم اعتقادی به دکتررفتن نداره فقط وقتی دید دارم اسنپ میگیر ...

مثل خودش باهاش رفتار کن اینا انقد عوضی هستن ک حد نداره

من حامله بودم شوهرم انقد ناز میکرد مجبور میشدم صبحونه براش آماده کنم از رو عشق و علاقه آخرش فهمیدم تمام اون دوران خیانت میکرده حرومزاده

مثل خودش باهاش رفتار کن اینا انقد عوضی هستن ک حد ندارهمن حامله بودم شوهرم انقد ناز میکرد مجبور میشدم ...

یه کلاس رفته بودم میگفت مردها دربرابر مریضی ودرددل خانم ها چند دسته آن ناشی نامهربون   ناشی مهربون  بلد نامهربون وبلد مهربون متاسفانه شوهر من ناشی نا مهربون هست امکااان نداره من مریض بشم یا مشکلی داشته باشم باهام دعوا راه نندازه دیگه عادت کردم خیلی وقته بریدم ازش

دیشب منم سرم تیر گشید گفتم اخ سرمممم دیدم محل نمیده تو گوشی بود چند بار گفتم آخ آخ سرررم دیدم باز متوجه نشد منم یدفعه گفتم یوقت توجه نکنی به من ترکید از خنده🤣

کلا مرد ها همینند بابام که دیگه بدتره باز شوهرم خیلی بهتره 

تا گله میکنم و شکایت میکنم ازش به خودش میاد