2777
2789
عنوان

سلام شک به شوهرم یلحضه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست
توهم بجای اینکه ارومم کنی بیشتر بترسون من میگم یه اشتباهی ۱سال پیش کرده بود تا الان تکرار نکرده الان ...

چند سالتونه چرا متوجه نمیشی حرفات خیلی بچگانه است 

چشم بسته کاری انجام دادی الان هم چشم هاتو ببند چون چک کردن فقط اذیت شدن تو در پیش داره 

همون داستان پرنده آن قفس و فکر پرواز 

همسرت باید خودش بخواد بچه نیست که با محدود کردن نتیجه بگیری

حرف مشاورم تکرار میکنم قبل از ازدواج دوتا چشم قرض کنید شرایط ببنید بعدش یک چشم تو هم ببند بعدا نقش یک دختر فدا شده بازی نکنی 

الان هم چک کردن گوشی اصلا درست نیست محدودیت درست نیست تلگرام فقط این فضا داره ی عالمه برنامه هست بدون شماره نصب میشه راحت چت میکنند مثل نیوچت آقایون میان نصب می‌کنند بعد حذف اصلا هم نشونی نداره 

پس مشکلت ریشه ایی حل کن 

من بر اساس منطق نظر دادم نه الکی احساسی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

وای گلی منم مثل تو همش شک داشتم 

دیشب دوستم پیام داد بهم یکی اومده دم خونشون گفته من زنشم اینم بچمونه ! با اینکه دوست من ازدواجشون فامیلی بود 

نگو شوهرش یواشکی زن گرفته و بچه داره از دیروز گریه کردم برای دوستم 

دیگ بد دلیمو گذاشتم کنار گفتم ببین مرد پست هرکاری میتونه بکنه پس ی چت برات مهم نباشه من این انفاق ک دیدم امشب نگاهم به گوشی همسرم ننداختم اینو گفتم تو هم اروم باشی

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان