2777
2789
عنوان

سلام شک به شوهرم یلحضه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست
نه تجربه ندارم ولی مردی بوده اطرافم که خیانت کرده بعدشم خیلی وقیحانه گفته تقصیر خودت بوده رفتم دنبال ...

من گفتم چی کم گذاشته بودم فقط میگه بچگی کردم تو برام چیزی کم نزاشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها اصلا نمی دونن چرا ولی خوششون میاد به هرچیزی ناخنک بزنن با اینکه زندگی شونم دوست دارتد

اخه از وقتی فهمیدم هیچ خطایی نکرده که پس ممکنه دیگه نکنه؟

فقط میتونم بگم پرونده تو قفس هم فکر پرواز تو سرش کسی که قبل از ازدواج اینطور بود با وجود همسر هم این رفتار داره خیلی سخت ترک کنه کاش قبل از ازدواج به این هشدار ها دقت میکردی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

فقط میتونم بگم پرونده تو قفس هم فکر پرواز تو سرش کسی که قبل از ازدواج اینطور بود با وجود همسر هم این ...

قبلش مجرد بوده خب الان متاهله بعدشم من نمیدونستم 

ولی ازم میترسه تو این جور چیزا

اخه از وقتی فهمیدم هیچ خطایی نکرده که پس ممکنه دیگه نکنه؟

وقتی تو و زندگی شو دوست داشته باشه 

وقتی بترسه که همه چیز خراب بشه 

حتی اگر خطایی هم بکنه مثل الان پشیمون میشه و برمی گرده 

تو نمی تونی بچسبی بهش که هیچ کاری نکنه 

ولی می تونی کاری کنی که انقدر از نبودت بترسه که همیشه خودشو جمع کنه 

قبلش مجرد بوده خب الان متاهله بعدشم من نمیدونستم ولی ازم میترسه تو این جور چیزا

ترس تا حدی جوابگو آدما گاها از ترس هاشون راه فرار پیدا می‌کنند یا شجاع تر میشند مقابله می‌کنند 

قبلش مجرد بوده و تنوع طلبی براش شده عادت این شلوغ بودن دورش اگه برات عادی بوده الان هم یا اعتماد کن مثل همون موقع که قانع کردی خودتو بله گفتی  چون داری با خودت میجنگی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ترس تا حدی جوابگو آدما گاها از ترس هاشون راه فرار پیدا می‌کنند یا شجاع تر میشند مقابله می‌کنند قبلش ...

توهم بجای اینکه ارومم کنی بیشتر بترسون 

من میگم یه اشتباهی ۱سال پیش کرده بود تا الان تکرار نکرده الانم قول داده نکنه اعتماد کنم یانه؟