2777
2789

اخه خدایا مگه من چیکار کردم؟این همه درد دارم میکشم ۵ماهه مثل مریض افتادم گوشه خونه چی میشد شوهر منم درک و شعور داشت چی میشد میفهمید که حداقل تو این چند ماه عذابم نده قبل بارداری اینجوری نبود الان انگار حس میکنه باتو دوتا بچه پام گیره هرچی بگه و هرکار کنه میمونم خیلی حس بی ارزشی بهم میده انکا. ن انگار حاملم همش ب گریه میندازتم و عین خیالش نیست بعدد چند ساعتتتت میاد با شوخی وخنده طوری ک انگار ن انگار چ زرایی زده خدایا کاش فردا دیگه بیدار نشم هم خودم هم بچه بمیریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا نکنه. ببین شوهر و حرفای مفتش چیه که بخاطرش مرگ خودتو و بچتو میخوایی. تن خودت و بچت سلامت این از ...

چطوری اخه با خرفاو رفتارش دیوونم میکنه کاش میتونستم برمو داغمو زودلش بزارم

خدانکنه عزیزم نگو این حرف رو ... الان روحیه خودت حساس شده مردا هم گاهی نمیفهمن ولش کن

چرا فقط برای من نفهمه؟بقران دوستم با من حاملست شوهرش نمیزاره آب تودلش بخوره نصف من بلرداریشم سخت نیست 

چطوری اخه با خرفاو رفتارش دیوونم میکنه کاش میتونستم برمو داغمو زودلش بزارم

برو تو اتاق در رو ببند هندزفری بزار آهنگ گوش بده صداشو نشنوی. دیدی داره کاری می‌کنه که عصبانی میشی سریع تغییر مکان بده یا برو حموم به دوش بگیر.