2777
2789
عنوان

چقد شوهرید بچه ها

232 بازدید | 15 پست

همش تاپیکا شده وای مجرد موندم وای خاستگار ندارم نمیشه کاریش کرد ک زندگیتونو بکنید حالا شوهرم اون وسط نیومد نیومد  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینطور نیست اون کاربر مشکل دارن...با کاربری های مختلف ولی یک نفره

اره دقیقا امون یکیه ده تاکاربری داره از۶رشش تاتاپیکشم استفاده میکنه خدالعنتش کنه ابرومونوبرده حالاهمه مردافکرمیکنن همه دخترااینطورن براشوهرمیمیرن واویزان مردان 

برای ادامه زندگی به اسپانسر احتیاج داریم اوضاع بده 😂😂😂

عزیزم زندگی مشترک ک سخت تره یا خودت کار کن یا از خانواده بگیر

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اره واقعا😂😂

بخدامن میدونم بدون همدم بودن چقدرسخته امااینکه همش ادم بخوادتکرارکنه وازبی شوهری بناله وغیره دردیوودوانمیکنه فقط جوسایت خراب میشه ومرداپروترمیشن والا😅😅

بخدامن میدونم بدون همدم بودن چقدرسخته امااینکه همش ادم بخوادتکرارکنه وازبی شوهری بناله وغیره دردیوود ...

حالا ایشون هر دقیقه همینو تاپیک میزنه 

از بس بیکاره 

درست میگید. 

اخه ادم هرچیو نداره میخواد دیگه 

یا شوهر میخوای 

یا ازدواج کردی و از دست خانواده شوهر ارامش میخوای 

یا بچه میخوای 

یا پول میخوای 

یا ...

بلاخره ادم یه چیزی میخواد تو این زندگی و فکر میکنه با داشتن اون حالش بهتره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی