2777
2789

باید بری کتابخونه. موضوع مقاله ات رو بده هوش مصنوعی بهت منابع کتاباش رو معرفی کنه برو کتابخونه. از استاد راهنما هم کمک بگیر دیگگه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
باید بری کتابخونه. موضوع مقاله ات رو بده هوش مصنوعی بهت منابع کتاباش رو معرفی کنه برو کتابخونه. از ا ...

اول نمیدونستم مطلب از هوش مصنوعی گرفتم ولی منبع نداره هرچی هم میگم منبع بفرسته خنگ بازی در میاره یا هم محدود میشه چون محدودیت داره 

الان فصل ۱ فرستادم از همین مطالب برای استاد ولی منبع نداره نمیدونم چجوری جمعش کنم حالا🤦🏻‍♀️

هوش مصنوعی چندتا سایت بهم معرفی کرد میخوام اونجا بگردم پیدا کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول نمیدونستم مطلب از هوش مصنوعی گرفتم ولی منبع نداره هرچی هم میگم منبع بفرسته خنگ بازی در میاره یا ...

سایت که نمیشه منبع. باید کتاب و مجلات و مقالات معتبر باشن اینارو پیدا کن. سرچ کن گوگل خب

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
سایت که نمیشه منبع. باید کتاب و مجلات و مقالات معتبر باشن اینارو پیدا کن. سرچ کن گوگل خب

چرا نمیشه؟ گوگل اسکولار، مگیران، نورمگز توی این سایت برای مقاله ها و پایان نامه ها هس

چرا نمیشه؟ گوگل اسکولار، مگیران، نورمگز توی این سایت برای مقاله ها و پایان نامه ها هس

نور مگز و اینا آره از مقالات میتونی استفاده کنی ولی مطالب وبسایت ها نه 

وای توروخدا عکس برنامه رو بفرست خیر ببینی. حالا تایید هم شد؟ یعنی مطالبش خوبه؟ منبع داره کامل؟

بزن تو گوگل سایته

منم خودم دارم مینوسم پایان نامرو هنوز تموم نکردم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕