2777
2789
ببین غریبه‌ ببینه همون لحظه که ارتباط نمیگیره یکم بگذره اوکی میشه با بچه‌ها بازی میکنه خودش بازی میک ...

زر ملت زیاد میزنن اهمیت نده  ولی خوب دیگه کم‌کم وقتشه با غریبه هام واکنش نشون بده و اوکی شه با هم‌سناش اوکی شه و بازی کنه تا اجتماعی بار بیاد ن منزوی و درون گرا و خجالتی تو بازه سنی هست که باید تمرینش بدی شروع کنه این چیزارو

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من با سی سال سن غریبه میبینم راحت ارتباط نمی‌گیرم بچه که دیگه یه سالشم‌نشده هنوز

خوب از همین سن باید درست شه دیگه اجتماعی بشه وگرنه به قول شما بعدا هم کنار اومدن با غریبه ها براش سخت میشه به قولی درون گرا میشه مثلا تو مهدتو مدرسه دیر ارتباط برقرار میکنه 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

مهمونی بودیم بچه‌ها بردنش باهاش بازی کردن بعدش اومد پیش خودمون خوابش میومد بچه‌ها اومدن ببرنش جیغ زد ...

😐😐😐😐😐😐😐وااااا چه انتظارا همین حدشم کافیه دیگه بچه خسته بوده چه انتظار دارن پا به پا بچه پنج شیش ساله بمونه بازی کنه همون قدرم عالیه چنان گفتن انگار با هیچ کس کنار نمیاد 

مهمونی بودیم بچه‌ها بردنش باهاش بازی کردن بعدش اومد پیش خودمون خوابش میومد بچه‌ها اومدن ببرنش جیغ زد ...

چرت گفتن بچه خوابش میومده دیگه تو چرا اعصابت به هم ریخته 

بچه تا 21 ماهگی اضطراب جدایی داشته باشه طبیعیه ول باید طوری باهاش رفتار کرد که رفع بشه و پایدار نمونه 

ولی این که گفتی اصلا اسمش اضطراب جدایی هم نیست بچه ای که خوابش بیاد بغل مامانش هم ممکنه بدقلقی و گریه کنه چه برسه دست بچه های دیگه باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خوب از همین سن باید درست شه دیگه اجتماعی بشه وگرنه به قول شما بعدا هم کنار اومدن با غریبه ها براش سخ ...

منظورم این بود که وقتی یه غریبه میبینم همون اول که از سر و کولش بالا نمی‌رم یکم زمان می‌بره تا بشه ارتباط گرفت

این برای بچه زمان بیشتری می‌بره چون هیچ درکی از اینکه میخوام باهاش بازی کنم و اینا نداره که فقط از اینکه داره از دایره امنش خارج میشه می‌ترسه و مقاومت می‌کنه

من خودم جایی میرم نمی‌زارم همون اول بچه ام رو بغل کنم میگم صبر کنید خودش مطمئن که بشه میاد سمتتون