2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی همون لبخند اجتماعی ارتباط گرفتن با غریبه ها و حس راحتی و امنیت بیشتر درکنار غریبه تر ها روند اجتماعی شدن دیگه 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

ینی همون لبخند اجتماعی ارتباط گرفتن با غریبه ها و حس راحتی و امنیت بیشتر درکنار غریبه تر ها روند اجت ...

ببین غریبه‌ ببینه همون لحظه که ارتباط نمیگیره یکم بگذره اوکی میشه با بچه‌ها بازی میکنه خودش بازی میکنه

🖤
ینی همون لبخند اجتماعی ارتباط گرفتن با غریبه ها و حس راحتی و امنیت بیشتر درکنار غریبه تر ها روند اجت ...

والا من با سی سال سن غریبه میبینم راحت ارتباط نمی‌گیرم بچه که دیگه یه سالشم‌نشده هنوز

اینایی که زیاد حرف میزنن بیشعورامیگن چون بغلتون بوده نرفته کنار بچه‌ها اجتماعی نیست

بچه یازده ماهه چ میدونه اخه

چرت گفتن بیخیال

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
بهشون بگو بچه هاتون زیاد اجتماعی نشن ی وقت اتفاق بد براشون نیوفته

مهمونی بودیم بچه‌ها بردنش باهاش بازی کردن بعدش اومد پیش خودمون خوابش میومد بچه‌ها اومدن ببرنش جیغ زد نمیام میگن اجتماعی نیست انقد اعصابم خراب شد

🖤