2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 31 پست
برعکس پسر من به شدت عاشقشه فردا بعد چند روز تعطیلی میخواست بره خوشحال بود که اونم نمیخوام بفرستمش مر ...

منم می‌خوام این هفته نزارم بره همسرم میگه بزار بره صبح الکی میگم خواب موندم ولی دوتاشونم خفم میکنن

تحقیق کرده بودم اما اینا اصلا اجازه ورود نمیدن جایی ندیدم تا حالا اینجوری باشههر چی خواهش تمنا می کن ...

اصلا یکی از خط قرمزهایی که خیلیییی مشخص بود نباید اونجا ثبتنام میکردی همین اجازه ندادنشون بود! مگه میشه جیگرگوشه‌ات رو جایی ببری که رصد نکرده باشیش و محیطش و آدم هاش رو نشناخته باشی ، اون به کنار فرزندت باید آروم آروم ازت جدا میشد نه یکباره بری بزاریش ساعت ۱۲ بری دنبالش، خود آدم بزرگ میخواد بره جای جدید ته دلش یه استرسی داره که مثلا اونجا جای پارک هست ؟ دکترش چجوریه؟ و… اینا که بچه‌ان باید چندبار با خودت میرفت تو اون محیط تا آشنا بشه ترس جداییش کمتر بشه با معلم‌ها آشنا بشه….

پیش دبستانی ته خیابونمون بود نزاشت با پسرم برم داخل بشینم حتی حتی ساعتی هم نزاشتم بمونه دیگه نرفتم اونجا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم می‌خوام این هفته نزارم بره همسرم میگه بزار بره صبح الکی میگم خواب موندم ولی دوتاشونم خفم میکنن

من میگم کلا تعطیل کردن 

ولی خیلی ناراحت میشه 

احتمالا تا شنبه دیگه بفرستمش

گناه دارن جون دارن خیلی هی دم به دقیقه مریضم میشن 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مدرسه ای که من ثبت کردم خصوصی نیست اما دوازده تومن تاالان هزینه کردم.اجازه نمیدادن من بمونم رفتم روا ...

اصلا روان بچه براشون مهمه؟

اینجا که مثل پادگان می‌مونه قشنگ

روز جلسه قبل از اینکه شروع بشه اومدن گفتن ما اینجا بچه‌خا رو مرد بار میاریم نیاید هر روز گلایه کنید

والا بچه پیش دبستانی چه می فهمه از مردونگی؟

دو روز دیگه میرن تو جامعه و مشکلاتش خودشون ناخواسته مرد بار میان چی تو کله شونه

اصلا یکی از خط قرمزهایی که خیلیییی مشخص بود نباید اونجا ثبتنام میکردی همین اجازه ندادنشون بود! مگه م ...

شاید منم دیگه اینجا نرمش

بچه وسط حیاط گریه می‌کرد جلومو می‌گرفتن خانم نیا تو

بعد خودشون می بردنش سرکلاس

یادم میفته کاراشونو اعصابم خورد میشه 

اصلا روان بچه براشون مهمه؟اینجا که مثل پادگان می‌مونه قشنگروز جلسه قبل از اینکه شروع بشه اومدن گفتن ...

دقیقا دلسوزی ندارن به منم گفتن نترس دخترت دوروز گریه میکنه عادت میکنه من گفتم چرا گریه کنه من اوردم پیش دبستانی شاد باشه نه که از گریه کبود بشه درنتیجه نامه روانشناس و دادم و نشستم دخترم عادت کرد و من برم گریه نمیکنه اما بنا به دلایلی دیگه خودم اونجا میشینم

من میگم کلا تعطیل کردن ولی خیلی ناراحت میشه احتمالا تا شنبه دیگه بفرستمشگناه دارن جون دارن خیلی هی د ...

آره بابا همه اینا به کنار

مریضیش یه طرف

تا میان خوب میشن  دوباره راه میفتن میرن مریض میشن ویروس می گیرن میان

دقیقا دلسوزی ندارن به منم گفتن نترس دخترت دوروز گریه میکنه عادت میکنه من گفتم چرا گریه کنه من اوردم ...

عین این حرفارو به منم زدن ولی چرت میگن عادت که نمی‌کنه هیچ زده شده، اعتماد به نفسش اومده پایین 

خیلی روی مخن

شاید منم دیگه اینجا نرمشبچه وسط حیاط گریه می‌کرد جلومو می‌گرفتن خانم نیا توبعد خودشون می بردنش سرکلا ...

اگه روح و روانش برات مهمه و نمیخوای سال‌های بعد مدام بری مشاوره برای ترس و اضطرابش دیگه نبر

اونجا مناسب هر بچه‌ای نیست خیلی دل گنده باید باشن که خب هر بچه‌ای یه جوره 

اگه روح و روانش برات مهمه و نمیخوای سال‌های بعد مدام بری مشاوره برای ترس و اضطرابش دیگه نبراونجا منا ...

کجا ببرمش الان ثبت نام؟ 

مدرک پیش دبستانیشو چیکار کنم؟

انقدر فکر کردم مغزم درد می‌کنه

دوست ندارم بره این خراب شده اصلا 

کجا ببرمش الان ثبت نام؟ مدرک پیش دبستانیشو چیکار کنم؟انقدر فکر کردم مغزم درد می‌کنهدوست ندارم بره ای ...

دوروبرتون ببین جای دیگه‌ای هست بتونی ببری 

از آموزش و پرورش هم میتونی بپرسی البته که تلفنی شاید جوابت رو ندن ولی حضوری بری لیست پیش‌دبستانی های محلتون رو میدن 

باورت نمیشه اون پیش دبستانی ته کوچمون که خیلی برام عجیب بود که چرا راه نمیدادن منو داخلش هزینه‌ی ثبتنامش سه برابر بیشتر از جای دومی بود که بردم و دومی بسیااااار مربی های خوب و صبور و دلسوزی داشت و اصلا به هزینه نیست

دوروبرتون ببین جای دیگه‌ای هست بتونی ببری از آموزش و پرورش هم میتونی بپرسی البته که تلفنی شاید جوابت ...

دقیقا به هزینه نیست 

انقدر دوست دارم برم اونجا رو روی سرشون خراب کنم 😂

خیلی لج درآرن

دانشگاه با اون عظمتش کارهای اینارو نمی کنه‌

جوگیرا