2777
2789
عنوان

زن روستایی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 24 پست

شاید توقعت از زندگی این بوده مثل خانواده خودت 

پدر و مادر شوهرت دست شما را بگیرند و حالا برعکس شده 

این بزرگترین شانس زندگیت هست که محتاج والدین خودت و شوهرت نیستی 

در هر شرایطی انسان می تونه احساس خوشبختی و یا بدبختی بکنه 

چون یک مسئله نسبی هست 

خوشبحال مادرت که با این سختی هایی که تعریف کردی احساس خوبی از زندگی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان من فکر کردم مردهاشونو میگی،ببخشید تند رفتم یه لحظه خیلی ناراحت شدم

اشکال نداره عزیزم

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

چه قشنگ نوشتی🥺❤️بلوچ ها خیلی هم قابل احترامن

شاید بعضی‌ها قابل احترام باشن، اما واقعیت اینه که در بسیاری از مناطق هنوز مردسالاری و تبعیض علیه زنان وجود داره. این موضوع فقط مربوط به من نیست، بلکه خیلی از دختران و زنان بلوچ هم با همین محدودیت‌ها زندگی می‌کنن و فرصت‌ها برای ما کمتره. من اینو حس می‌کنم و به همین دلیل راضی نیستم.

شاید بعضی‌ها قابل احترام باشن، اما واقعیت اینه که در بسیاری از مناطق هنوز مردسالاری و تبعیض علیه زنا ...

پایین تر گفتم منظورم از افتخار به شما خانوم ها و دختر های بلوچ بود عزیزم ❤️

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

چقدر عالی هست قلمتون. قابل باور نیست این توانایی شما در نوشتن. 

دنیا همه چیز رو به همه نمیده. امیدوارم. این موهبت قدرت قلم شما گوشه ای از آنچه که دنیا  از شما بازداشته را به شما برگرداند. 

زندگی در تهران مصیبت بزرگیست گرانی بدبختی ادمهای حروم خور و دزد من یه دختر تو تهرانم از صبح تا شب بخاطر یه لقمه نون حلال میدوم روز و شب یرام فرقیندارد در تهران مسیر ها طولانیست از ۵ صبح از خانه میزنم بیرون تا ۹ شب که به خانه برمیگردم یعنی 16 ساعت بیرون از خانه هر چقدر میدوم به سختی خرج خانه میشود اونم با کلی کمبود این و نخر گرونه و اینا و زندگی زیر معمولی مدیرم سرزنشم میکند کار های سنگین به من واگذار میکند گاهی در این 16 ساعت حتی یک وعده غذایی ندارم پدرم بیمار هست و هزینه درمان بالاست مادرم خیانتکار هست و با مردان زیادی در ارتباط هست و حتی با ما زندگی نمیکند مهریه و نفقه که ارزش ان بالاست به اجرا گذاشته و امکان حکم جلب و زندان رفتن پدرم بالاست جز خودم 3 بچه کوچکتر از من هستن که مسئولیت انها با من هست از بچگی درس خوندم و کار کردم اما در عذابم حسرت یک خوابیدن طولانی به دلم مانده چون از ساعت 9 شب که به خانه میایم شام و رسیدکی به کارهای خانه با من است تا نزدیک به صبح و ختی وقت خوابیدن ندارم

به راستی من چقدر بدبختم