2777
2789

شیش ماهه از هیچ پسری خوشم نیومده چه مجازی که واقعی

بچه ها همیشه آرزو داشتم احساساتم از دست بدم ولی هیچوقت فکر نمی‌کردم انقد دارک باشه که دیگ حتی از هیچ پسری خوشتم نیاد 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عاقلترشدیکراش اصلی داره میاد باید پاکسازی بشی

هیچ حسی ندارم دیگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من ک هیچ وقت تا حالا از هیچ پسری خوشم نیومده باید چ کنم

خیلی نرمال محسوب نمیشه منم از حالت نرمال خارجم الان

بالاخره زندگی در جریانه و آدم ممکنه از کسایی خوشش بیاد به معنی دوست شدن نیست ولی وقتی یک مدت این رو از دست بدی یک جای کار درست نیست

من تو زندگیم فقط یه بار روی یه آدم کراش زدم اونم مجازی بود از مدل موهاش خوشم اومد

بعد رفیق شدیم یه دو روزی

کلا اکانتم پرید کامل یادم رفت

الان حدود چهارساله میگذره روی هیچ انسانی کراش نزدم

فقط بازیگر و خواننده (اغلب خارجی) و کاراکتر های کتاب ها و فیلم ها و مانهوا

من تو زندگیم فقط یه بار روی یه آدم کراش زدم اونم مجازی بود از مدل موهاش خوشم اومدبعد رفیق شدیم یه دو ...

۱۸ سالته خیلی فرق می‌کنه با منی ۲۵ سالمه هفت سال ازت بزرگترم

خیلی نرمال محسوب نمیشه منم از حالت نرمال خارجم الانبالاخره زندگی در جریانه و آدم ممکنه از کسایی خوشش ...

نمیدونم 

ی آقایی بود ب نظرم جذاب بود روش کراشم هنوزم ولی زن و بچه داره 😂

ولی کراش اون مدلی اصلا نبوده...

برای خودمم عجیبه 

وای من خیلی ناراحتمدو ماهه رو یکی کراش زدمهمش دلم تنگ میشههی تا میاد یادم بره میبینمش

کراش زدن طبیعیه من کلا سوییچ احساساتم چرخوندم خاموشش کردم 

نمیدونم ی آقایی بود ب نظرم جذاب بود روش کراشم هنوزم ولی زن و بچه داره 😂ولی کراش اون مدلی اصلا نبوده ...

شاید سنت هنوز کمه سن هم موثره

من قبلا اینجوری بودم الان نمیدونم چم شده😂خدا خاموشم کنه😂

انشالله اونم خوشش بیاد و عاقبت به خیر شید😀