اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀
بعد اینکه واقعا یه همچین کشتتی ای بوده و مسافرا یه همچین اتفاقاتی رو پشت سر گذاشتن خیلی معرکه یه
اصا یه حل و هوایی داره 💙بعد اینکه واقعا یه همچین کشتتی ای بوده و مسافرا یه همچین اتفاقاتی رو پشت سر ...
اره موافقم خیلی فیلم خوبی بود فیلم تموم شد گردنم درد گرفت🥲
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
من داستان رو دوست نداشتم... عشق داغ یک شبه که هزاران نفر رو به گا داد کجاش قشنگه.... ولی جلوه های بص ...
عشق یه شبه اونا که نبود
هولی خدمه کشتی عزیزم 😂😂
باو خدایی عشقشون قشنگ و دلربا نبود دختره از دست شوهرش میخاست فرار کنه پسره هم یه لات و الواتی که تو ...
شوهرش نبود که
به نظر منم پسره بیشتر هول بود و جوگیر 😂
ولی در کل فیلم قشنگ بود
چرا دیگه اون پسره پولداره نامزد یا شوهرش بود دقیق یادم نیست ولی جدی بود و دختره پاش گیر بود نمیتونست ...
نامزدش بود قرار بود ازدواج کنن