2777
2789

سلام دوستان حرفام صرفا درد و دله من داداشم از هر نظری بگید اوکیه مالی درسی ظاهری خانواده ....

تا الان سه تا دختر که مد نظر داشتیم براش  ، هر سه تا تو رابطن منظورم دوست پسر دارن و نمیخوان ازدواج کنن

اگه اینطوری پیش بره فک کنم کسی پیدا نشه براش چون همه دوست پسر دارن  چقدر شرایط سخت شده حالا همون دوست پسراشونم بگیرنشون که خوبه ولی گولشون میزنن دخترام که ماشالله ساده... شما جدیدا رفتید خواستگاری یا تجربه ای دارید چند بار رفتید تا پیدا کردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اسم دوس پسر رو نباید روی هر ارتباطی بذاری شاید توی دوران آشنایی با کسی باشن

داداش شما بهترین راه براش اینه که توی اجتماع اونی که نزدیک به خودش هست رو برای آشنایی انتخاب کنه بعد اگه اوکی بود برین خواستگاری

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

نرفتیم هنوز فرد مورد علاقشو پیدا نکرده ولی خب چون خودش پاکه توقع یه دختر پاک  داریم براش 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

عزیزم اسم دوس پسر رو نباید روی هر ارتباطی بذاری شاید توی دوران آشنایی با کسی باشنداداش شما بهترین را ...

خانواده من براشون خانواده دختر خیلی مهمه که کی باشن بخاطر همین میگن ما خانوادشو پیدا میکنیم داداشم بره با دختره حاالا چند مدت اشنا شن بعد ازدواج کنن ولی الان جامعه واقعا خرابه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز