2777
2789

بیاین باهم درد و دل کنیم 

بابای من از همه چی میترسه حتی از سایه خودش مثلا چند میلیارد پول تو حسابش باشه میترسه بره خونه بخره برای خودش دلش میخواد همش تو یه نقطه بمونه و پیشرفت نکنه بدبختی رو دوست داره 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

تقریبا بابای منم همین کار و با ما و خودش کرد آینده منو خواهرمو رسما خراب کرد البتع خواهرم شانس آورد همسر ادم بسیار خوبیه و خوشبختی همو دوست دارن ولی برا من اینجوری نشد

تقریبا بابای منم همین کار و با ما و خودش کرد آینده منو خواهرمو رسما خراب کرد البتع خواهرم شانس آورد ...

متاسفانه سایه نحس بدبختی خونه پدر تا خونه شوهرم ادامه داره من الان یه جاری دارم باباش خیلی وضعش خوبه هربار میان خونه زندگی ما از خجالت میمیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابامخودش که میترسیده و هیچوقت ریسک نکردهاوایل زندگی هم میخواست جلوی من و شوهرمو بگیرهبعد هم تلاش می ...

جلو من و نامزدم رو هم داره میگیره ولی هرطور شده اینبار نمیخوام اجازه بدم هممونو بدبخت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره باز خوبه بابای تو نی ذاره تو حساب باشه بابای من همه رو می بخشه به مردم می گه می خواهیم چه کار همین که داریم کافیه ، شوهرم ۲۵ ساله فقط ریده به هر چی داشته ،یا می بخشه یا چیزای بیخود می خره 😶😔

متاسفانه سایه نحس بدبختی خونه پدر تا خونه شوهرم ادامه داره من الان یه جاری دارم باباش خیلی وضعش خوبه ...

متاسفم .

منم خونه زندگیم زیاد جالب نیس منم خجالت میکشم کسیو دعوت کنم 

اره باز خوبه بابای تو نی ذاره تو حساب باشه بابای من همه رو می بخشه به مردم می گه می خواهیم چه کار هم ...

کاش چیزای بیخود میخرید بیکار میخوابه و همشو میخوره قصد داشت با پول زمینشم همین کارو کنه که جلوشو گرفتم و یه خونه قولنامه کردم الان شب و روز داره به من فحش میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش همچین آدمایی زن نمیگرفتن 

چند روز پیش با وقاحت تمام به من میگه میدونستم زن بگیرم همچین سلیطه ای پس میندازه زن نازا میگرفتم 

در هرصورت برای زیرشکمش زنو میگرفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش چیزای بیخود میخرید بیکار میخوابه و همشو میخوره قصد داشت با پول زمینشم همین کارو کنه که جلوشو گرف ...

اینم شانس ماست فامیلمون روز به روز پوپدارتر می شن ،خودشون به اب واتش می زنن پول بیشتر نصیب شون بشه ،اون وقت بابا و شوهر احمق روز به روز بدتر می شن ،شوهرم خونه رو کرده انباری جیزای خوب که نمی خره ، کلی خسارت بهمون زده خونه داشتیم رفت با باغ تو دهات معاوضه کرد خونه ۴ تومن پولشه باغ همون یک میلیارد می ارزه ، پرشیا داشت فروخت  پولش گذاشت بانک خورد همه رو ، ۵۰ تا سکه تمام داشتیم  فروخت دونه ۷ تومن ،ریخت تو بورس همه ش رفت 😔 ارث ش بخشید به ننه ش ، ی بابا دارم بدتر از شوهرم قشنگ همین خسارتا که گفتم تو زندگی مامانم اتفای افتاده ،وقتی می گیم گرونی داره می شه می گه شایعه نکنید 🥴🙄😵‍💫