2777
2789
عنوان

طلا شد دوازده میلیون

1109 بازدید | 32 پست

حیف که زندگی به ماها رسید سخت شد کاش دو دهه قبل بودیم حداقل.این تاپیک رو میزنم یه زمانی میرسه سر میزنم به این تاپیکم که طلا شده بیست میلیون اون زمان دیر نیست تو آینده ای نزدیک.پس این تاپیک بمونه به یادگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مادی گرا شدیم این نظریه شاید نامحبوب باشه ولی حقیقته

عجب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

چند سال پیش طلای جهانی ۱۳۷۰ دلار بود الان شد ۴۳۰۰ دلار. حتی اگه نرخ ارز ثابت بود. بیش از سه برابر شده بود. به خاطر همینه که بهترین پس انداز فقط طلاست تو کل دنیا

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

دیگه شدخاطره 

من فروختم

کم هستن،اونایی بتونن دوباره بخرن

ولی عروس ودومادا گناه دارن با این گرونی،چی،کنن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

دیگه شدخاطره من فروختمکم هستن،اونایی بتونن دوباره بخرنولی عروس ودومادا گناه دارن با این گرونی،چی،کنن

کاش طلا از مد بیفته واسه عروسی نقره ای چیز دیگه ای بخرن وگرنه دیگه ازدواج نمیشه کرد که‌.حالا اون وسط توقع خانواده ها هم بالا باشه دیگه هیچ

من امروز مجبور شدم بفروشم

من ۸تومن بود فروختم 

حیف دیگه کاریه که شده

دوباره گرفتنش بسیارسخت یاناممکن شاید

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چند سال پیش طلای جهانی ۱۳۷۰ دلار بود الان شد ۴۳۰۰ دلار. حتی اگه نرخ ارز ثابت بود. بیش از سه برابر شد ...

نگهداری طلا هم دردسرهای خودشو داره.من زیر صد گرم دارم همونم استرس دارم کجا بزارم نزارم 

کاش طلا از مد بیفته واسه عروسی نقره ای چیز دیگه ای بخرن وگرنه دیگه ازدواج نمیشه کرد که‌.حالا اون وسط ...

منم یکم نقره،خریدم بنداژم دستم

من ۸تومن بود فروختم حیف دیگه کاریه که شدهدوباره گرفتنش بسیارسخت یاناممکن شاید

برای جهاز فروختم

نمیخریدم میگفتن هیچی نیاورده ولی واقعا حیف بود طلا دادم کاسه بشقاب..‌

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️