2777
2789

من تا حالا دندون درد نشدم نمیدونم اگه شدم باید چیکار کنم 😭😭😭😢😢

چند هفته ای تو

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دندون درد گوش درد سردرد میگرنی همه رو هزاربار تجربه کردم   وووووو هیچ مسکنی نخوردم فقط تحمل کردم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بخور منم یک شب از شدت دندون درد نصف قرص استامینوفن خوردم

ببین قطره ی میخک ازداروخانه بخر بزنی روش دردشو خیلی کم میکنه 

در طی روز سیر بذار روش 

زردچوبه بذار 

کم کم می بینی دردش کم میشه 

دعا هم توگوگل هست برای کم شدن دندون درد بخون

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

قطره دنتول بزن 

یکم بی حس می کنه 

من از اول بارداری دندان درد پدرم رو درآورده

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
۱۷

اسی جان الکی به خودت استرس نده 

به شوهرت فشار نیار 

وقتی اولی رو دادی مشکلی نداشت دومی رو نده 

ببین خوده همین غربالگری هم پزشکا میگن درصد خطا توش خیلی زیاده و اصلا گزینه خوبی برا آزمایش و اینیچزا نیست برا شمام که اولش خوب بوده دیگه خداروشکر 

مخصوصا اگه بچه دوم به بعدته اصلا لازم نداری 

الکی پول نده به اینیچزا 

سلام

در مورد سل فری 

اگر ستون بیشتر از ۳۵ یا خدای نکرده اقوام نزدیکنون سندرم داون وجود داره حتما این آزمایش را انجام بده و با دکتر خودت حتما مشورت کن 

سعی کن خیلی هم نیای اینجا مشورت بگیرید چون اعصابت را خورد میکنن یا مشورت غلط می دهند دوره بارداری دوره بسیار حساسی هست و روحیات در بچه اثر می گذارد

اسی جان الکی به خودت استرس نده به شوهرت فشار نیار وقتی اولی رو دادی مشکلی نداشت دومی رو نده ببین خود ...

من واقعا نمیدونم از شماعی که اینقدر با فرهنگین چجوری تشکر کنم بعضی اومدن بیشتر استرس بهم وارد کردن من نمیدونم چجوری از شما تشکر کنم بخاطر ادبتون

دیگه نرفتم انجام بدم چون با به دکتر دیگه مشورت کردم گفتم لازم نیست

بازم ممنونم از راهنمایتون

سلامدر مورد سل فری اگر ستون بیشتر از ۳۵ یا خدای نکرده اقوام نزدیکنون سندرم داون وجود داره حتما این آ ...

ممنونم ازتون رحمت کشیدین که پیام دادین

۲۱سالمه واقعا استرس میدم به آدم بعضیا

نه خانواده من نه خانواده همسرم هیچکدوم بیماری ژنتیکی ندارم

با دکتر دیگه ای هم مشورت کردم گفت لازم نیست بدی

من واقعا نمیدونم از شماعی که اینقدر با فرهنگین چجوری تشکر کنم بعضی اومدن بیشتر استرس بهم وارد کردن م ...

قربونت عزیزم

ببین اول فقط خودت تو اگه خودت نتونی مراقب بچت باشی هییییچ کس دیگه تو این دنیا غیر خدا نمیتونه مراقبش باشه پس اول خودت باید حواست باشه تحت هیچ شرایطی استرس نگیری نه حرفه دکتر خیلی برات مهم باشه نه حرفه دیگران میدونم بخاطر هورمونها و اینا شرایطت حساس تره دسته خوده آدم نیست ولی تاجاییکه میتونی اصلا استرس نده برا بچه سمه سم

میدونی تو دوران جنینی بچه تمااام احساسهای مادر رو با آخرین عمقی که دروجود مادر هست میگیره به خودش

بعدا ممکنه بچت بزرگ شد همینجوری بی دلیل استرسی باشه استرس هم که اصلا خوب نیست سیستم ایمنی بدن رو بشدت ضعیف میکنه لطفا به فکر خودت و بچت باش

ببین زمانه قدیم اصلا اینجور چیزا نبود اینهمه پول سونوگرافی و اینیچزا رو بدن بچه هاشونم خداروشکر سالم بودن.....

الانم به خدا بسپار و خیال تو راحت کن

ان شاء الله به خوبی بچت رو بدنیا بیاری و زودی بیاد تو بغلت 😍😍😍😍😍😍