2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

69 بازدید | 11 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن 

خداجونممم شکرت شکرت شکرت

شکرت واسه وجود قشنگت 

شکرتتت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن شکرت مراقبمی 

خداجونم شکرت دارمت دستمو محکم گرفتی شکرت بش رسیدمو باهاش خوشبختم کردی 

شکرت منو عشقمو قسمت هم کردی

خدایا شکرت امشب پیام داد و کلی حرف زدیم

شکرت دلتنگم شد و برگشت و کنارشم

خدایا شکرت واسع شامی ک خوردم شکرت واسه سقف بالاسرم 

شکرتتت 

خدایاااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدایاااا شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت که امروز تو نستم به بنده هات کمک کنم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

خدایااا شکرتتت امشب معجزه میکنی برام شکرت دعاهامو قبول میکنی شکرت حاجتم روا شد

خدایا شکرت ب من توانایی کمک کردن دادی شکرت نذرامو با خوشحالی ادا میکنم شکرت با خوشحالی و حاجت روا میرم حرم امام رضا و کربلا

شکرتتتت منو عشقم باهم عقد کردیم شکرت قسمت و صلاحم شد

خدایا شکرت همپای نجومی شدن قیمتا رزق و روزی منم نجومی کردی تونستم ماشین دلخواهمو بخرم در عین ناباوری🤩

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خدایا شکرت ک وجدانم رو زیر پا نزاشتم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خدایا شکرت برای نعمتهای بی شماری که بهم دادی

خدایا شکرت که تن بچه هام سالمه

خدایا شکرت که برای بچه هام هر چی خواستم تونستم تهیه کنم

خدایا شکرت شکرت شکرت

روزی هزاران هزار بار شکرت

خدایا شکرت بابت هر اتفاق بدی که نیفتاد 

خدایا شکرت واسه نعمت سلامتی و تندرستی برای چشم هایی که میبینند گوش هایی که میشنوند پاهایی که راه میروند شکرت بابت قلب مهربون و وجدان آسوده 

خدایا شکرت بابت امروز و فردا 

شکرت بابت نعمت غریبی که از هر چی آدم منفور و بدخواه و حسود دورم و روح و روانم با ندیدنشون آسوده و آرومه 

شکرت بابت داده هات بی نهایت ممنونم