2777
2789

هفته۱۶ام 

خیلی نگرانم با تمام وجودم نمیخوام فطع کنم 

به دکتر گفتم گفت تو ک سابقه سقط نداری!! 

خوب لعنتی باید سقط کنم تا ریسک نکنیم

کسایی ک ای وی اف کردن لطفا تجربشونو بگن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یه ویزیت پیش یه دکتر دیگم برو خیالت راحت تر میشه ان شالله بسلامتی بغلش بگیری

وقت گرفتم برای چند روز دیگه

ممنونم بابت دعای خوبت

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقت گرفتم برای چند روز دیگهممنونم بابت دعای خوبت

من بچه اولمو سه ماه بعد عروسی حامله شدم بی دردسر و زود دکترم کم توجهی کرد دور از جون شما بچه از دست رفت کلی دردسر و آی یو ای و یه سقط بعدش یه دوسالی ام درگیر ناباروری بودم تهش مجدد باردار شدم خداروشکر ب دکتر گلایه کردم گف خوب شما سابقه نداشتی بهمین راحتی

وقت گرفتم برای چند روز دیگهممنونم بابت دعای خوبت

من بچه اولمو سه ماه بعد عروسی حامله شدم بی دردسر و زود دکترم کم توجهی کرد دور از جون شما بچه از دست رفت کلی دردسر و آی یو ای و یه سقط بعدش یه دوسالی ام درگیر ناباروری بودم تهش مجدد باردار شدم خداروشکر ب دکتر گلایه کردم گف خوب شما سابقه نداشتی بهمین راحتی

من بچه اولمو سه ماه بعد عروسی حامله شدم بی دردسر و زود دکترم کم توجهی کرد دور از جون شما بچه از دست ...

متاسفم برای تچربه ایی ک داشتی خیلی تلخه 

منم از همین میترسم