2777
2789

از رابطه خودم و همسرم بخوام بگم، من و همسرم خیلی صحبت میکنیم درباره دیگران و برامون همیشه یک تفریح بود. ولی الان موضوع این نیست خواهشا از موضوع اصلی خارج نشید و قضاوت نکنید ! 

۳ روز پیش ما با همکار همسرم و نامزدش سفر بودیم. 

نامزد همکار شوهرم یک اصطلاحی به کار برد : 

گناه کسی رو نشوریم 

شوهرم هیچوقت این اصطلاح رو نمیگفت. هیچوقتتتتت 

حالا امروز یهو این از دهنش پرید و انگار که شخصیتش عوض شده و دیگه مثل اون خانم نمیخواد غیبت کنه. 

بنظرتون من حساس شدم ؟ 

🦁☀️🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا از برخورد اون خانم خوشش اومده و تصمیم گرفته تغییر کنه ایرادش چیه؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

یعنی میگی با اون خانمرابطه داره؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
خب لابد فک کرده زیاد کار جالبی نیست و تریپ قباش برخورده چقدر خاله زنکین با شوهرت ایییییییی

ما جلو کسی با همسرم صجبت نمیکنیم. 

به هر حال بعد سالها زندگی پیش میاد آدم با همسرش بشینه و صحبت کنه درمورد این چیزا. چون مثل رفیق میشید یا هم 

🦁☀️🙃