2777
2789

با اختلاف بسیار همین Grok هست عین منحرفا صحبت کنی بدتر از خودت جوابتو میده هیچ خط قرمزی نداره ولی بازم نسبت به چت جی پی تی خیلی بهتره جواب های تکراری نمیده تو هر بحثی پایه اس اگه تو نی نی سایت یه تاپیکو چندبار زدین جواب نگرفتین اینو امتحان کنید 

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

چه باحال چت جی پی تی خیلی پاچه خواره

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چت جی پی تی تنظیماتشو تغییر بدی چاپلوسی و تملق گوییش کم میشه رک حرف میزنه

جدی چجوری ؟

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

مثل بقیه هوش مصنوعی نیست که طرف تو رو بگیره حرف حق میزنه؟ دنبال همچین چیزیم که از من حمایت نکنه همش ...

همشون همینن 

ولی این موتور جستجوش سریع تره

چت جی پی تی رو تو گوگل بزنی توضیح مینویسه چی کار کنی چه متن رو بدی تنظیماتش کمتر تملق بگه

فقط میدانم هیچ نمیدانم!