2777
2789
عنوان

نمیتونم به بابام بگم بهم پول بده

256 بازدید | 29 پست

من واقعا دختر کم خرجی‌ام جز شهریه دانشگاه و پول رفت و آمدم خرج زیادی ندارم 

مثل بقیه دخترا هم هر ماه چند دست لباس بخرم و برم لیزر و ناخن بکارم و ... ندارم

چند ماهی یه لباس میخرم.

الان برای کنکور ارشدم یه کلاس متون تخصصی ثبت نام کردم اونم قسطی شهریه دانشگاهمم قسطی میدم.

هرچی پول میاد دستم نگه میدارم که پول این قسط کلاسم رو بدم حداقل بیشتر وقتا حتی پول شهریه دانشگاهمم خودم خرد خرد جمع کردم دادم.

ولی متاسفانه تا پول میاد دستم نگه دارم مامانم هی میگه اینو بخر اونو بخر الان دیروز با مامانم رفتیم بیرون الکی همه پولام تموم شد و چند تا خرت و پرت الکی خرید من پولو واسه قسط کلاسم نگه داشتم الان خواستم به بابام بگم بابه پول برام بریز میخواست جونم دربیاد:/

هر دفعه تا بگم بابا پول بده جونم درمیاد..

سرکارم که نمیزاره برم خودمم کاری که زمانش زیادباشه نمیتونم برم از اینور به درسم نمیرسم. کارآموزی خواستم برم تو یه کلینیک کار کنم که بابام نزاشت گفت یه حقوق کم میخوان بهت بدن خودم میدم بهت به جاش درست رو بخون تا دانشگاهت تموم شد

دنبال کار آنلاین میگردم که لااقل تو خونه انجام بدم بتونم پول شهریه دانشگاه رو بدم حداقل که پیدا نمیکنم

نمیدونم چیکار کنم:/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درآمد بابات خوبه؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خدا خیر پدرتو بده بیشتر هواشو داشته باش

والا دیگه خیلی هواشونو دارم با دقت خرج میکنم چون میدونم الان وضع اقتصادی چجوری خودمم دوست دارم برم کار کنم کمکشون کنم ولی خب سال بعد درسم تموم شه میرم دنبال کار

یاد بگیر از بابات درخواست کنی،چون خودشم گفته نرو سر کار ،چون من نخواستم و این جوری عادتشون دادم

آره مامانم میگه 

میگه هرچی میخوای بخر پولاتو الکی نزار واسه شهریه و کلاس و... واسه خودت خرجشون کن بابات پول اونا رو میده ولی بازم نمیتونم دست خودم نیست

چجوری؟از کجا شاگرد پیدا کنم

گلم منم عین شما بودم بعد بابام گذاشت تو کاسم 🥲

راحت باش باباته شما که پول حروم نمیکنی 

بذار خرجت کنه 

نمیتونی به چاپ و تکثیر دانشکده بسپار تایپ اینا شد بهت بده 

بنظرم با خجالت و اینجور چیزا تمرکزت برای آینده بهم نریز