2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم

996 بازدید | 36 پست

منم امشب فیلم ملی رو دیدم چون با شوهرمم حرفمون شده بود کلی گریه کردم. دلم سوخت برای مامانم 😓😢

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فیلمی چی بود؟؟؟

ملی و راه های نرفته اش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سینمایی در مورد زنی هست که کتک میخوره از شوهرش

منم تو سايت ديدم خيلي تعريف كردن 

رفتم ديدم 

برام ي جيگر پاره موند ي چيزايي يادم اومد حالم از هرچي مرد بهم خورد 

از گريه ب هق هق افتادم منه بدبخت 

نفسم رفته بود وقتي بعضي چيزا ميومد دوباره جلو چشمم

نه به **زنان عليه زنان**

خیلی دردناکه واقعا مردای اینجوری درست بشو نیستن احمقای به تمام معنا هستن

ولی خب من حالم از این زنا بهم میخوره که باز وامیسن بخدا کلفتی خونهای مردم بهتر از این زندگیاس

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

فقط کتک‌خورد ازاول فیلم تااخرش 😐😐😐

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند