2777
2789

راه حل پرسیدم چون دندونام سالم بود و مشکلی نداشتم‌گفت بیا بلیچینگ انجام بده

منم خوشحال پرسیدم عهه چند

گفت خونگیش برای هر فک بخوام قالب در بیارم ۵ تومن میشه

یعنی روی هم‌۱۰ تومن فقط قالب ها

اون ژل اصلی رو هم باید خودم بخرم که جنس های مختلفی دارن ۱ تا ۲ ملیون حدودا گفت میشه

بنظرتون خیلی زیاد نیست قیمتش؟

اخه خدمات زیبایی میشه حتی بیمه هم پول نمیده بهم🤦‍♀️

انگار باید ۱۲ تومن‌ ناقابل تقدیم کنم

کارای زیبایی کلااا گرونه

بعدم اگ خیلی رنگش افتضاح نیس نکن بنظرم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارای زیبایی کلااا گرونهبعدم اگ خیلی رنگش افتضاح نیس نکن بنظرم

میدونی رنگ دندونام از حالت طبیعی یک درجه زردتر شده اونم فقططط بخاطر مصرف قهوه🤦‍♀️

خیلی قهوه میخورم ولی دیگه کمترش میکنم

میدونی رنگ دندونام از حالت طبیعی یک درجه زردتر شده اونم فقططط بخاطر مصرف قهوه🤦‍♀️خیلی قهوه میخورم و ...

جرم گیری هم خوبه 

بعد از هربار قهوه خوردن مسواک بزن حتما

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

جرم گیری هم خوبه بعد از هربار قهوه خوردن مسواک بزن حتما

خوشبخاته جرم نداشتم گفت جرمگیری نمیخواد

ارهه این مسواک رو باید حتما انجام بدم

چون باز سفیدم کنم قهوه زیاد مصرف کنم بازم رنگ دندون تیره میشه