2777
2789
عنوان

کسی منشی بوده

71 بازدید | 14 پست

پیرو تاپیک قبلی اگه دوستان نگاه کنن می‌خوام بدونم اگه بخوای منشی باشی باید چه کارایی کنی ؟ هم منشی هم دستیار بودن میصرفه با حقوق کم ؟ جای پیشرفت داره و ربطی به سابقه کار داره که مثلاً سابقه کار جمع کنی برای خودت ؟ 

منظور از نظافت چیه ؟ کار با مواد شوینده ای مثل وایتکس و چیزایی که ممکنه برای بعضیا حساسیت بده داره یا تمیز کردن ساده اس ؟

اگه دکتر بگه کلا دو روز در ماه مرخصی داری اونم یه هفته قبل باید بگی وگرنه عذرتو می‌خوام به نظرتون منطقیه؟ آخه سرماخوردگی یا پریودی شدید و اینجور مشکلات که خبر نمیکنه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
وای عاشق کارشم ولی اینجا گیرم نمیاد

عاشقی ؟ دو شیفت بخوای بری به مدت هشت یا نه ساعت و شش تومن حقوق بگیری پول اسنپم بدی بازم حاضری بری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهارت یاد بگیر از یوتیوب 

مگه گشنه موندی که میخوای بری سر این کار با این حقوق ؟ 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

جای پیشرفت چندانی نداره تا اخر همین دستیار و منشی می مونی دندونپزشک نمیشی که

نظافتم هم وسایل کار دکترو شامل میشه هم محیط مطب دیگه

دقیقا بدی کار کردن برای دیگران اینه که مرخصی حتی در شرایط حاد معنی نداره براشون

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

جای پیشرفت چندانی نداره تا اخر همین دستیار و منشی می مونی دندونپزشک نمیشی کهنظافتم هم وسایل کار دکتر ...

دندانپزشکی نیست فیزیوتراپیسته دکترش خب معلومه که دکتر و اینا نمیشم منظورم از نظر حقوقش بود که ممکنه بالاتر بتونم بگیرم یا نه 

ممنون از توضیحت 🤍

مهارت یاد بگیر از یوتیوب مگه گشنه موندی که میخوای بری سر این کار با این حقوق ؟

شاید جایی کار پیدا نکردم شاید همه راه ها رو رفتم که میگم 

مهارت هم جا و مکان و پول میخواد الکی که نیست عزیزم 

شاید جایی کار پیدا نکردم شاید همه راه ها رو رفتم که میگم مهارت هم جا و مکان و پول میخواد الکی که نیس ...

اگر از کم شروع کنی پول نمیخاد 

من مجازی نقاشی یاد گرفتم درآمد هم دارم 

دوره مجازی شینیون و میکاپ و نقاشی من دارم اگر بخوای بهت میدم رایگان 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ممنون عزیزم از نظرت ❤️ امیدوارم با حقوق خوب برات پیدا بشه

شهرمون کوچیک نیاز به اسنپ نیست ماشین داریم 

همه کاری هست ولی قیمت کم 

واسه مربی مهد تلاش کردم برم تهش گفتن ۲تومن ماهی نرفتم 

از خدامه جایی برم بشینم پشت میز ۶تومنم پول خوبیه بگیرم 

بیا توت فرنگی بردار🍓

دندانپزشکی نیست فیزیوتراپیسته دکترش خب معلومه که دکتر و اینا نمیشم منظورم از نظر حقوقش بود که ممکنه ...

اها فکر کردم دندون پزشکیه

دکترا با اینکه درامد خودشون زیاده اما به منشی و ... دلشون نمیاد زیاد پول بدن چس تومن چس تومن میبره بالا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

منظورت چیه ؟ میشه واضح بگی ؟

عزیزم نمیدونم چند سالته

اخه منشی این پول شد خواسته

من خودم یه زمانی به ازین کمترشم آرزو بود واسم

الان مییبینم چقدر دنیام کوچیک بود

به شغل تاپ فکر کن و تلاش کن