خداروشکر تا الان پول داشتیم اندازه خودمون امسال واقعا در آمدمون کم شد و هرچی در آوردیم سر یه قضایایی خرج داداشم شد الان به پیسی خوردیم واقعا و هیچی نداریم هیچی🥲نتونستم یه کفش بخرم حتی با همون کفشای پارسال رفتم دانشگاه . موهام انقد میریزه که کچل شدم پول ندارم بریم دکتر . گواهینامه ثبت نام کرده بودم پول ندارم بقیشو بدم واقعا نمیدونم چیکار کنم بابام میگه خودت باید در آمد داشته باشی الان بخوام ناخنکاری چیزی یاد بگیرم چندین میلیون فقط باید خرج مواد و آموزش کنم بخوام شاگردی کنم تو مغاره ام نمیرسم اصن با دانشگاه بعدم حقوقش خیلی کمه 😔
اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
تو این جامعه اینهمه شغل هستوقتی نیاز دارید جوونید سالمید چرا کار نمیکنید
اره بخدا
ولی کار نیستمن دانشگاه میرم نمیرسم ولی همه بچه های دانشگاه کار میکنن
اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔