2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده

260 بازدید | 19 پست

خیلی رفتارش سرد شده.دوماهی میشه شغلش جوریه حدود یکهفته خونه نیست و دوسه روز خونس وقتی میاد اصلا مثل قبل رابطه براش مهم نیست و زیاد تمایلی نداره تلفن ک همش من میزنم پیام ک میدم اصلا جواب نمیده بجز امروز ک دوسه تا سرد جواب داد.اصلا مثله قبل نیست اصلللا.وای قبلا ک برمیگشت بیش از حد دلتنگم میشد.خیانتم مطمعن ام ک نمیکنه اصلا وقت سرخاروندن نداره

بشین باهاش با ملایمت رفتار کن نمیدونم بغلش کن بوسش کن بپرس چ مشکلی پیش اومده شاید ب خاطر کارشه

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین باهاش با ملایمت رفتار کن نمیدونم بغلش کن بوسش کن بپرس چ مشکلی پیش اومده شاید ب خاطر کارشه

کردم میگه من همونم چیزی تغییر نکرده.محبت هم میکنم بخدا.الان پیام دادم کلی قربون صدقه اش رفتم فقط نوشت منم دوست دارم.شب بخیر گفتم جواب نداد دیگه

کردم میگه من همونم چیزی تغییر نکرده.محبت هم میکنم بخدا.الان پیام دادم کلی قربون صدقه اش رفتم فقط نوش ...

ی مدت چیزی نگو و زیر نظر بگیر ببین مشکلش چیه

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

درکش کن اون داره براخاطر زندگیتون خودشو پاره میکنه

میدونم عزیزم منم پا ب پاش تلاش میکنم ولی یکهو همه چی عوض شد.این فشارها همیشه بوده تازه الان کمترم شده

همون خستگی میتون مهمترین علتش باشه باضافه اینکه نوع تغذیه بیرون از منزل میتونه خیلی تاثیر تو سردمزاج ...

ببین سرد نیست فقط تمایل نداره ولی کلیتش مثل قبله اصلا اون مسئله ب کنار رفتارش چی