2777
2789

و بعد سه هفته امروز پیام داده بیا ببینیمت و فلان

اما دلم نمیخواد باهاش رو به رو بشم

و چون درونگرا هستم دوستهای زیادی هم ندارم

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

دوستت یا برادرش؟!

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار بدی نکردی. برو شاید دوستت اونقدرا ناراحت نشده و درک کنه.کلی مورد اینجوری دیدم

فکر نکنم درک کنن

چون دومین بار بود این کار رو میکردن

وقتی بار اول نشده نباید تکرار میشد

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
فکر نکنم درک کننچون دومین بار بود این کار رو میکردنوقتی بار اول نشده نباید تکرار میشد

خب خیلی پسندیدنت شاید خواستن شانسشونو یه بار دیگه امتحان کنن. 

یه بار برو اگر دیدی ناراحته یا توی قیافه‌ست فاصله بگیر.

اگر اوکی بود شما هم به روی خودت نیار

خب خیلی پسندیدنت شاید خواستن شانسشونو یه بار دیگه امتحان کنن. یه بار برو اگر دیدی ناراحته یا توی قیا ...

اره شاید برم

خودم خجالت میکشم برم 

یه شکلیه

نه بابا راحت باش. خیلی از این موردا پیش اومده.

اره برای خودمم قبلا پیش اومده اما یکبار غیر مستقیم گفتن و نه شنیدن کشیدن کنار

اما فکر میکنم اینا بیخیال نمیشن با شناختی که ازشون دارم