2777
2789

تاپیکش فیکه یا موضوع رو تحریف شده تعریف میکنه

به چند دلیل 

یک دوس پسرش باید شماره اقساط ، کد ملی و شعبه ای که وام سررسید شده رو داشته باشه 

دو بانک تسویه ی وام رو خرد خرد نمیگیره .‌ زنگ میزنه ضامن و بعد ۴۸ ساعت از حساب ضامن میکنه و یا حساب های مشتری و ضامن رو میبنده و بلوکه میکنه تا یک جا تسویه شه 

یا کلا تاپیک فیکه

یا ایشون قرض گرفته و وامشو داده و پسره رو ایگنور کرده و الان دروغ میگه یارو خودش رفته واممو تسویه کرده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقن ،تیغیده بنظرمبا کمال وقاحت و پررویی هم تاپیک زده

تاپیک جدیدشو ببین

مشخصه دروغ میگه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

میدونی این چی رو نشون میده؟اینکه برای هیچکی الکی خرج نکنی تا رابطه رسمی نشده چه دختر چه پسر طرف میگه ...

باید به حرف طرف مقابل هم توجه کرد از اون سمت هم پسره با خودش میگه چقد نمک نشناس ، حروم خور بود و جور دیگه ای زهرشو میریزه،فقط جالب اینجاست که مادردختره گفته در سطح ما نیستن😂😂بعد پول دکتر رفتن و قرضاشونو میداده 

خانوادش پزعالی جیب خالی داشتن

@مریم_95‍ نکبت گدا گشنه آشغال حروم خور ریدم دهنت ک آویزون پسرا میشی تا پولت بدن گدا گشنه حروم خور

وای انقد بیشرفه که دیشب داخل تاپیکش یکلمه گفتم برو پول بقیه رو بده دیدم پرید بهم😐😂تاپیکشو قفل کرد که جوابشو ندم عقده ای نفهم

اینجور ادما در قبال پول همه کار میکنن

جالبش این جاست عنتر خانوم برای شما نوشته برو خونتون جمع کن😂🤣بعدم تاپیکشو قفل کرده خیلی جرئت داشتی نمیبستی تا جوابتو بدیم

@مریم_95‍ 

ببین عنتر خانوم من یا این خانم یا هرکس دیگه هرچی هم ک باشیم حداقلش اینه که مثل تو وقیح و حروم خور و بکن نیستیم که گشنه ی پول مردم باشیم🤣🤣

اینکه خونشو حوصله نکنه تند تند مرتب کنه شرف داره به ذات آدم گشنه و تشنه ای مثل تو

الآنم منتظر روزای تلخ ترت باش روزایی که پول اون پسره مظلوم که چند برابر شو باید بریزی تو حلق دکترا.

دست پرورده شیما کاتوزیان و آنیا لیش😌😎🦋🌹

جالبش این جاست عنتر خانوم برای شما نوشته برو خونتون جمع کن😂🤣بعدم تاپیکشو قفل کرده خیلی جرئت داشتی ...

دورت بگردم من،، ولش کن لیاقتش اینه بره گدایی کنه😂😂البته این گداپرومکسه با روش مه زنی پول اینو و اونو ازشون میگیره ، تاپیکشو قفل کردم وگرنه میریدم بهش، تاپیکمو بخون نوشتم دوران pmsهستم و تازه عقدم ،سنی ندارم که بخوام همه چیزو بلد باشم😐😂ولش کن بزار زر بزنه

زندگیش از این ببعد سیاه تر میشه، خدا یچیزی میدونسته که داره خرج خانوادرو میده ، پدرش هم میشناختشون که پرتشون کرده بیرون، خدازده اینو

جالبش این جاست عنتر خانوم برای شما نوشته برو خونتون جمع کن😂🤣بعدم تاپیکشو قفل کرده خیلی جرئت داشتی ...

همین الانشم داره تاوان میده😂حواسش نیس

یا خودشو زده به خریت 

دیوونس ، وگرنه انقد مغزت کوچیکه که باید قرض طرفو بدی، حتمن نباید یجا گیرت بیاره از دهنت بکشه بیرون😂😂

وااای بنظرم دیگه اصلن راجبش حرف هم نزن😂😂😂😂تاپیک اولشو خوندم بروببینننن، گفته بنظرتون با یه مرد۴۰ساله که زن طلاق داده ازدواج کنم😂😂انقدر منتظر شوهره 

دورت بگردم من،، ولش کن لیاقتش اینه بره گدایی کنه😂😂البته این گداپرومکسه با روش مه زنی پول اینو و او ...

آره بابا

دیروزم دید کاربرا فهمیدن چقدر وقیح و ریدن بهش رفت با کاربری های فیکش اومد به دفاع از خودش🤣می‌گفت وقتی پسره 20تومان داره اشکال ندارع مگه چاقو گذاشته زیر گلوش و...🤣بعدم میگه من که نگفتم خودش داد.

مردم رو خر فرض کرده میگه پسره خودش رفته داده اخه مگه میشه بری بانک بگی من می‌خوام قسطا فلانیو بدم🤣

اصلا هرچی..اینکه خونتو مرتب کنی یانه به کسی ربطی ندارع ولی شرف داره به تیغ زدن پسرا🤣

دست پرورده شیما کاتوزیان و آنیا لیش😌😎🦋🌹