2777
2789

من اره واقعا نمی‌فهمم دلیلش چیه

اونم با اون همه اصراری ک داشتن و به زور اومدن 

وگرنه ما گفته بودیم جوابمون نه س

من ک گفتم دیگ کسیو راه نمیدم

زیاد ناراحت نشدم 

ولی به نظرم خیلی حرکت زشتیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد پیش میاد

البته برا من غیب نشده 

چون کلا یه بار راه دادم زیاد مدل مختلف پیش نمیاد

اونم مادرش گفت از ظاهرم بدش اومده خود مادره :)) 

ولی شنیدم که میرن و خبر نمیدن

منم چون طاقت این کارا رو ندارم همه رو رد میکنم

عنوانت رو دیدم میخواستم خودتو تگ کنم بگم آره بابا ایشونم اینطوری بوده فلان 

اومدم تاپیک دیدم خودتی😂😂

حالت چطوره دختر؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

اصلا این مدل خواستگاری که معرف و اول خانما شون بیان و... چرت و پرت قبول نکنین 

اینا فکر کردن پسرشون محمد بن سلمان 

هزار جا میرن 

بدون اینکه به فکر اعتماد بنفس دختر خانما باشن 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عنوانت رو دیدم میخواستم خودتو تگ کنم بگم آره بابا ایشونم اینطوری بوده فلان اومدم تاپیک دیدم خودتی😂� ...

🤣🤣🤣🤣بابا یادم رفته بودشا 

باز الان دیدم پسره رو حرصی شدم 🤣🤣🤣

قربونت عزیزم بی خبر

ت حستو بگو ببینم در این مورد 

اصلا این مدل خواستگاری که معرف و اول خانما شون بیان و... چرت و پرت قبول نکنین اینا فکر کردن پسرشون م ...

بنظرم این مال دوره قاجار بوده 😂

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
🤣🤣🤣🤣بابا یادم رفته بودشا باز الان دیدم پسره رو حرصی شدم 🤣🤣🤣قربونت عزیزم بی خبرت حستو بگو ببین ...

💔😂

به نظرم به این یارو فکر نکن 

برو دنبال کراشت 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اصلا این مدل خواستگاری که معرف و اول خانما شون بیان و... چرت و پرت قبول نکنین اینا فکر کردن پسرشون م ...

من خدایی برام مهم نیست رو اعتماد ب نفسمم تاثیر نداشت

ولی خوب صدرصد ادم فکرش درگیر میشه ،

خوب رسم شهر ما بدبختی اینطوری