2777
2789
من فعلا بچه مدرسه ای ندارم ولی چرا الان نقش خانواده انقد پررنگ شده؟ غیر از تعطیلیا ایام غیر تعطیلم ه ...

بسم الله. ما هر شب معلم مون دیکته میداد و باید خانواده میگفتن دیگه.

باز تعداد انگشتای دست دیگه چیه؟

لابد شما از اونایی که از روی کتاب دیکته می نوشتی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

صدا کشی منسوخ شده

پارسال که دخترم اول بود میگفتن صدا کشی کنن،واقعا هم تاثیر داره تو درست نوشتن،چرا منسوخ شده؟؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پارسال که دخترم اول بود میگفتن صدا کشی کنن،واقعا هم تاثیر داره تو درست نوشتن،چرا منسوخ شده؟؟

والا به ما گفتن نکنید

به جاش صدا نویسی هست

مثلا کلمه باد صداهاش رو بنویس

میشه بـ ا د

۳ تا صدا داره

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
بسم الله. ما هر شب معلم مون دیکته میداد و باید خانواده میگفتن دیگه.باز تعداد انگشتای دست دیگه چیه؟لا ...

ما هم هرشب میدادن یا از رو می‌نوشتم یا متن درسو حفظ بودم مینوشتم. میخام مقایسه کنم حالا یه دیکته گفتن چیزی نیست ولی الان خیلی بیشتر خانواده درگیرن اصلا مادر باید تو گروه شاد ببینه درس چیه؟ مشق چیه؟ چکار کنه چی بنویسه چی یاد بده

والا به ما گفتن نکنیدبه جاش صدا نویسی هستمثلا کلمه باد صداهاش رو بنویسمیشه بـ ا د۳ تا صدا داره

نمیدونم والا،به نظر خودم که تو درست نویسی خیلی تاثیر داره 

دختر من خیلی نشانه جا میندازه همین امروز به جای گوسفند نوشته گوسفد خب اگه صدا کشی کنه اون ن رو جا نمیندازه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ما هم هرشب میدادن یا از رو می‌نوشتم یا متن درسو حفظ بودم مینوشتم. میخام مقایسه کنم حالا یه دیکته گفت ...

اتفاقاً مادرها بچه هاشونو لوس کردن.

معلم پسرم داخل جلسه میگفت حضوری شده دیگه با شاد کار نداریم مادرها میگفتن نههههه بچه هامون خسته میشن تکلیف بنویسند داخل دفترچه. داخل گروه اعلام کن.

یا میگفتن برا امتحان دیکته یه متن بده از همون هم امتحان بگیر. کل کتاب کار نکنیم.

من معلم رو مقصر نمیبینم در این موارد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نمیدونم والا،به نظر خودم که تو درست نویسی خیلی تاثیر داره دختر من خیلی نشانه جا میندازه همین امروز ب ...

این مال دقت شنیداریش هم هست

یعنی باید خوب صداها و نشانه ها رو بشنوه تا بنویسه.

صدانویسی هم خیلی خوبه

باهاش تمرین بکنین

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
اتفاقاً مادرها بچه هاشونو لوس کردن.معلم پسرم داخل جلسه میگفت حضوری شده دیگه با شاد کار نداریم مادرها ...

حالا معلم پسر شما اینطور گفته ولی من تمام اطرافیانم دیدم اینطورین و شاکی... حتی دیدم مادرا گروه جدا زده بودن یه چیزاییو اونجا تبادل میکردن فلان چیزو چجوری و با چه روشی یاد بدیم بهتره🫠 کلا سیستم اموزشی تغییر کرده 

ولی حق بااون کاربره.معلم باید نشانه ها رو با بازی و کاردستی و نقاشی و این چیزا تو ذهن بچها حک کنه وگ ...

شما از کجا می دونید که معلم سر کلاس آموزش خوب نداشته مگه سر کلاس این معلم بودین ؟؟؟!!!!بستگی به بچه داره و قطعا تو هر کلاسی دانش اموز قوی و ضعیف وجود داره و این یه امره طبیعیه تو مدارس دولتی با تعداد بالای دانش اموز و زمان محدود و حجم کار بالا معلم اگر بخادم برای انجام خیلی کارها دستش بستس و تلاش و همکاری خانواده ها رو می خاد مخصوصا اینکه بچه ضعیف باشه من معلم کلاس اولم و معلمیم که تو یکی از مناطق به نسبت خوبه تهران آوازه ام تو محله پیچیده پس خوب با شرایط آشنام 

خیلی زود یادش میره از چیه چجوری یادش بدم

گفتم خدمتتون برای هر نشانه کد بزارین مثلا من برای ت نقطه هاشو سر کلاس تبدیل به تاج کردم یا ن نقطشو تبدیل به نان و غیره این طوری برای هر نشانه کد بزاری اون موقع کد میاد توذهنش یادش میاد با بازی با خمیر بازی درست کنه تو سینی ارد و نمک بنویسه ، نشانه ها رو روی دیوار بچسبون هر نشانه گفتی با توپ بش بزنه روی زمین بچین هر نشانه گفتی روش بپره تو کتاب داستان بگو دور نشانه ها خط بکشه کارت نشانه درست کن باشون ترکیب بسازه کارت ترکیب درست کن باشون کلمه بسازه یه جدول الفبا و جدول ترکیب درست کن بزن روی دیوار روزی چند بار بخونه قبل از خواب یه دور بخونه و بلافاصله بخابه از بازی کمک بگیر وقتی چند تا حسشو تحریک کنی بهتر تو ذهنش می مونه

من فعلا بچه مدرسه ای ندارم ولی چرا الان نقش خانواده انقد پررنگ شده؟ غیر از تعطیلیا ایام غیر تعطیلم ه ...

بستگی به بچه داره بعضی بچه ها کامل مطلبو سر کلاس می گیرن فقط نیازه که مادر یه دیکته بشون بگه بعضیها مادر باید هلشون بده بعضیها واقعا مادر باید دستشونو بگیره این مسئله همیشه هم از قدیم توی مدارس بوده قدیم بچه های دسته ی سوم مردود می شدن چون تو خونه همراهی نمی شدن  در ضمن که الان نسبت به قدیم خیلی درسا سخت تر شده درست بچه ها باهوش تر شدن اما سختی درسا با هوش بچه ها هماهنگ نیست واقعا درسا نسبت به قبل سخت تره

شما از کجا می دونید که معلم سر کلاس آموزش خوب نداشته مگه سر کلاس این معلم بودین ؟؟؟!!!!بستگی به بچه ...

من فقط معلم بچه اسی رو نگفتم کلی گفتم. در ضمن شما توی کامنتا دیدم زیادی از خودت تعریف میکنی اصلا جالب و منطقی نیس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

منم پسرم اوله.

جدول دوستی رو خیییلی کار کن باهاش. من روزی ۲۰ بارم براش میکشم. خودش ترکیب میکنه.

فقط دَ و دا رو قاطی میکنه. که امروز نوشتم بزرگ چسبوندم دیوار بالای سرش که میخابه شبا که هی تکرارش کنه. مثلا امروز املا آدَم رو نوشته بود آدام