2777
2789
عنوان

خانما میشه مشورت بدین بهم

55 بازدید | 11 پست

من یه آقایی بهم پيشنهاد دادن برای رابطه و ازدواج

هر دوتامون دانشجوی پزشکی هستیم ولی ایشون ترم بالایی من هستن

از طرفی من از همکلاسیم خوشم میاد و به دلم نشسته ولی پسره کلا اینجوریه ک فعلا فقط میخواد درس بخونه و فکر نمیکنم حالا حالاها قصد داشته باشه بخواد وارد رابطه بشه تازه بخوادم بشه نمیدونم اصلا اونم از من خوشش میاد یا نه

این آقایی هم ک الان پیشنهاد دادن شرایطشون خیلی اوکی هست واقعا

نمیدونم چیکار کنم

می‌ترسم بگم نه پشیمون بشم بگمم آره دلم پیش یکی دیگه بمونه

از نظرم کسیو باید انتخاب کرد که‌دوست داره نه اینکه دوسش داری 

در بعد ممنون‌میشم ی توضیح بدی ببینم‌برای‌کنکورت چجوری خوندی 🥲

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشاور خوب داشتم با برنامه پیش رفتم

اهان‌مرسی 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️