2777
2789
عنوان

عمل بینی

308 بازدید | 13 پست

کیاازعمل کردن بینیشون راضی ان ؟؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اجازه دارم درمورد بینی سوال بپرسم؟ 

بله

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ازکدوم شهریدوکجاعمل کردید؟دوستم میخوادعمل کنه تویزداماهیچ دکترخوبی سراغ نداریم کسی که ازیزده میتونه معرفی کنه ؟

البته به نظر خودم خوبه

چون من خیلی ترسوام

کلی شهامت بخرج دادم تزریق رو تحمل کردم

نتیجه ش برام رضایت بخش بود

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
البته به نظر خودم خوبه چون من خیلی ترسوام کلی شهامت بخرج دادم تزریق رو تحمل کردم نتیجه ش برام رضا ...

هزینش چقدشد؟

هزینش چقدشد؟

هزینه زیادی نداشت

هر جلسه بستگی به میزان حجم تزریق کمتر از ۲۰۰ تومن

حدود هفت جلسه زمان برد

البته چند جلسه دیگه میرفتم عالی میشد

متاسفانه دکترم رفت و منم پیش کسی دیگه نرفتم

اگر برگرده حتما دو سه جلسه دیگه میرم

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.