liliooooii مدیر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2206 عنوان خیلی وحشتناکه یعنی کی بود😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 34 پست اگه یه ادم عجیب غریب با کیف سامسونت از یه نقطه درحال حرکت توی دوروز مختلف و ساعت مختلف ببینید هرباز دقیقا جلوی شما حاضر شه بعد هرچی تند تند راه برین نتونین صورتشو ببینین و یهو غیب شه نکنه جن بوده😭😭😐 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊 1404/09/09 | 18:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نبات عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 3152 سلام عزیزم تاپیکتو قفل کردی...ببین من خودم قدم ۱۷۵ قصد دلداری دادنتو نداشتم....ولی دیدم اکثر پسرا دختر قد بلند دوست دارن
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2206 سلام عزیزم تاپیکتو قفل کردی...ببین من خودم قدم ۱۷۵ قصد دلداری دادنتو نداشتم....ولی دیدم اکثر پسرا دخ ... ممنون سعی میکنید ارومم کنیدچیزی که شما میگید شاید ۲٠ درصد پسرا باشه بقیه دخترن که فکر میکنن با قد بلند میتونن مدل شن و حسرتش رو دارنوگرنه میانگین زیر ۱۶۵ ان همه 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
_نبات عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 3152 ممنون سعی میکنید ارومم کنیدچیزی که شما میگید شاید ۲٠ درصد پسرا باشه بقیه دخترن که فکر میکنن با قد بل ... عزیزم داری ناشکری میکنی هااحالا اگ قدت کوتاه بود همیشه حسرت میخوردی!!
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2206 عزیزم داری ناشکری میکنی هااحالا اگ قدت کوتاه بود همیشه حسرت میخوردی!! توی شرایط الان و رابطه ای که دارم خوشبخت ترین زن دنیا میشدم اگر قدم کوتاه بودشاید اگه همه انقدر تعریف نمیکردن از دخترای کوتاه منم راضی بودم حس مرد بودن دارم خصوصا ایران 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
_نبات عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 3152 توی شرایط الان و رابطه ای که دارم خوشبخت ترین زن دنیا میشدم اگر قدم کوتاه بودشاید اگه همه انقدر تعری ... پس خودتو دست کم نگیرجلوی عشقت همش از خودت تعریف کناعتماد بنفستو ضعیف نکننن