2777
2789
عنوان

پریود کم

130 بازدید | 14 پست

تا حالا کسی شده که پریودش کم خون باشه برای درمان رفته راستش این ماه مبخوام مواردی که گفتن رعایت کنم تحرک بیشتر کنم ارده و اینها بخورم ببینم ماه بعد چ میشه 

یکی که اینجوری بوده کمک کنه لطفا 

من امروز روز دوم پریودیم بوده ولی بنظرم خیلی کم خون بود 

البته احساس میکنم از بس پشت میزم نشستم قوای بدنی تحلیل رفته 

همین خون کم باعث شده کمی عرق سرد داشته باشم 

من قبلا علامت پریودمم این بود که عرق سرد شبیه وقتی که عمل جراحی انجام میدادی بود الان اینجوری شدم 

واسه منم همینه نمیدونم چرا

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا اقدام کردی من این دومین ماهه این ماه چون مامانم میدونم همش میپرسه نمیرم سونو ماه بعد مبخوام ...

چقدر شبیه منی 

منم تو اقدامم‌و‌حجم‌روز پریودیم کم شده چند سالته شما چند روز خون ریزی داری و چند ماه اقدام 

علت های مختلفی می‌تونه داشته باشه

مثلا کم کردن یک دفعه وزن 

ورزش سنگین 

استرس

من چند ماه اینجوری بودم 

رفتم دکتر گفت تخمک گذاری اتفاق نمی‌افته به خاطر همینه

از من علتش این بود

دیگه نمیدونم

تا حالا اقدام کردی من این دومین ماهه این ماه چون مامانم میدونم همش میپرسه نمیرم سونو ماه بعد مبخوام ...

نه خواهر اقدام هامو کردم نتیجش هم الان روبه رومه دوتا فسقلی دارن بازی میکنن ولی به نظر من بیشتر بخاطر آب و هوا کیفیت غذا هست و اینکه استرس هم تاثیر خیلی بدی رو بدن میزاره

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

چقدر شبیه منی منم تو اقدامم‌و‌حجم‌روز پریودیم کم شده چند سالته شما چند روز خون ریزی داری و چند ماه ا ...

بارداری نمبخوام 

من ادمی بودم که دورم ۲۱ روز بود سرموقع خودش الان شده ۲۶ روز روز اول هی نمیدونم چجوریه خونش  انقدر بی کیفیته بود 

روز دومم خون انچنانی نداشتم 

فردا هم احتمالا ندارم 

من ۲۱ روز بودم انقدر زیادبود که همیشه جرات نداشتم از سرویس بلندشم الان هی روز گار 

نه خواهر اقدام هامو کردم نتیجش هم الان روبه رومه دوتا فسقلی دارن بازی میکنن ولی به نظر من بیشتر بخاط ...

من بدنم خیلی خسته اس همش سرکار میرم از صبح تاشب با همین پریود نصف و نیمه هم کمی سرد شدم 

منظورم اقدام برای درمان پریود کم رنگ نه بارداری 

علت های مختلفی می‌تونه داشته باشهمثلا کم کردن یک دفعه وزن ورزش سنگین استرسمن چند ماه اینجوری بودم رف ...

من خستگی زیاد دارم میرم سرکار 

مامانم هست حوصله ندارم هی بپرسه میخوامداین ماه کمی ورزش کنم سرحال ترشم 

من خستگی زیاد دارم میرم سرکار مامانم هست حوصله ندارم هی بپرسه میخوامداین ماه کمی ورزش کنم سرحال ترشم

خستگی می‌تونه تاثیر بزاره 

خوب کاری می‌کنی ، ورزش هم امتحان کن

ولی حتما اگه جواب نگرفتی برو دکتر

من چند ماه پریودیم اصلا تغییر کرده بود یا نمی‌شدم یا میشدم و خییلی کم بودو...

دیگه رفتم دکتر گفت وای تخمک گذاری نداری تو ، البته من مهم بود چون می‌خوام باردارشم

اومدنش یک جور .....

نیومدنشم ی جور .....😅

من بدنم خیلی خسته اس همش سرکار میرم از صبح تاشب با همین پریود نصف و نیمه هم کمی سرد شدم منظورم اقدام ...

خیلی دکتر رفتم دکتر هم جواب خاصی بهم نداده حقیقت از دکتر رفتن خسته شدم همه مشکلات پریودم بعد از بارداری  رفع شد ولی الان یکی دوساله هست دوباره پریودم بهم ریخته دارو هم که می‌خوردم لکه و کمر درد و بی اعصاب بودم