خانوما من یه جاری دارم ازم بزرگتره خیلم اهل کلاس گذاشتن و مدروز بودنه یعنی هر چیزی که مد میشه یا یه کار زیبایی و پوستی که میاد این اول از همه انجامش میده بعد یکسال تازه ما به ذهنمون میرسه همچین چیزیم هست الان خیلی پولدارن ولی قبل پولدار شدنش هم اولویتش تیپ و قیافش بود خلاصه که تو خانواده شوهر تکه من از این بابت خیلی حرص میخورم چرا اونجوری نیستم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خوشم اومد ازش .سر خودشو گرم کرده به جاری بازیا توجه نمیکنه حداقل شما فهمیدی به این خاطر حسادت داری بش توام برای خودت زندگی کن برو ارایشگاه به ارایشگاه بگو مد روز رنگ کنه برات کوتاه کنه
خوشم اومد ازش .سر خودشو گرم کرده به جاری بازیا توجه نمیکنه حداقل شما فهمیدی به این خاطر حسادت داری ب ...
اتفاقا این کارا رو بیشتر برای حرص دادن بقیه انجام میده مدام هم میاد از چیزایی که خریده یا انجام میده تعریف میکنه واسه ما در صورتی که ما اصلا برامون مهم نیست ولی خودش خیلی سیخ میزنه مارو
اتفاقا این کارا رو بیشتر برای حرص دادن بقیه انجام میده مدام هم میاد از چیزایی که خریده یا انجام میده ...
شنونده نباش
شما هم برای خودت وقت بزار بروز باش تا از درون احساس خوبی داشته باشی ولی لزومی نداره که بگی چون به نظرم با کلاس واقعی کسیه که کارها موفقیتها به رخ دیگران نمیکشه و اونا رو تو چشم مردم فرو نمیکنه کسانی که این کارو میکنند سرشار از عقده هستند