2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی دلم گرفته انگار دور قلبم یچی هست که فشارش میده کلا حالم خیلی بده...دلم‌مرگ‌میخواد😭😭😭

خدا نکنه عزیزم

میفهممت، همه تو زندگیمون همچین روزایی رو تجربه می‌کنیم

ولی یه چیزی رو بهت میگم همیشه به یاد داشته باش

غصه نخور، شاید به نظرت مسخره بیاد که مگه میشه غصه نخورد و...

هر اتفاقی برات افتاد، بد بیاری،شکست و کلا هر چیزی

نهایتا یه روز دو روز براش غصه بخور و بعدش سعی کن فراموش کنی ته تهش با غصه خوردن های بیش از حد مریض میشی مثل من.

پس این حرفم یادت نره عزیزم. هر وقت این حس رو تجربه کردی خودت رو با چیزی سرگرم کن تا برات کمرنگ بشه و کمتر اذیت بشی

🌱....Make the impossible,possible

خدا نکنه عزیزممیفهممت، همه تو زندگیمون همچین روزایی رو تجربه می‌کنیمولی یه چیزی رو بهت میگم همیشه به ...

کلا احساس میکنم به هرچی ک‌میخاستم نرسیدم..به عشقم نرسیدم به درس و دانشگاهم نذاشتم برسم حتی نمی‌زارن برم کلاس خیاطی حداقل یک منبع درآمد داشته باشم.بچه دار نمیشم چهار ساله دکتر رفتم هیچی به هیچی میگن مشکلی نداری ولی بازم هیچی.با شوهرم تفاهم نداریم کلا اصلا جوری شده که فقط غصه دارم 

کلا احساس میکنم به هرچی ک‌میخاستم نرسیدم..به عشقم نرسیدم به درس و دانشگاهم نذاشتم برسم حتی نمی‌زارن ...

مطمئن باش یه جوری حل میشه مشکلاتت

فقط باید بسپری به زمان

همه چی تو زمان خودش اتفاق میوفته ، زمان بندی خدا با ما فرق داره

تو هر چقدرم الان غصه بخوری باز چیزی درست نمیشه 

پس با آرامش منتظر اتفاق های خوب زندگیت باش

🌱....Make the impossible,possible