2777
2789
عنوان

از چت جی پی تی پرسیدم بهترین رشته

315 بازدید | 15 پست

که بازارش برای ده سال آینده داغ داغ باشه چیه گفت مهندسی کامپیوتر از ی طرف میگن که برنامه نویسی با هوش مصنوعی از بین میره پس به چ صورت بازار کارش از همه بهتره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودش بپرس

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

خب کارایی  که  مثل حسابداری  و حقوق در حد لایحه اینطور چیزا   ابنطور چیزا ممکنه   هوش مصنوعی جاشوبگیره اونم کامل نه ...در حد استفاده باشه 

شغلایی مثل پرستاری 

فیزیو   فرهنگیان‌  این کارا عملی که نمیتونه هوش مصنوعی جاش بگیره 

چت جب پی تی تو این چیزا اطلاعات درستی نداره.حتی من درباره ی کنکور ازش میپرسیدم و دیدم اطلاعاتش قدیمی ...

اره حتی یسری چیزا قیمت هم بپرسی اشتباه میگه

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

چت جب پی تی تو این چیزا اطلاعات درستی نداره.حتی من درباره ی کنکور ازش میپرسیدم و دیدم اطلاعاتش قدیمی ...

اره ی سوال کنکور کلی راه حل براش نوشت ولی در آخر گزینه اشتباه گفت ولی هوش مصنوعی هایی اومدن در زمینه برنامه نویسی که از همه برنامه نویسا جلو زدن