2777
2789
عنوان

کمک ❗❗❗❗❗❗😨

74 بازدید | 11 پست

یه آگهی تو دیوار دیدم برا کار تایپ و ادمینی پیام دادم گفتن برا ثبت نام باید ۷۹ تومن واریز کنین منم واریز کردم الان پیاممو میبینه جوابمو نمی‌ده یعنی چی ؟؟؟خیلی میترسم کلاهبرداری نکنه پولمو که خورد   هیچی  مهم نیست ولی می‌تونه کلاهبرداری کنه ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاهبرداریه دیگه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یعنی کار دیگه ای نمیکنه؟ نمیتونه بکنه؟

نه عزیزم نگران نباش 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نه عزیزم اگه اطلاعات دیگه ای بهش نداده باشی نمیتونه کاری کنه ، چندین سال پیش هم بود همچین کثافت کاری

نه فقط اسم و فامیل تموم اونم فکر کنم چون میخواستن مطمئن بشم و واریز کنم اسم رو پرسیدین