2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی. باید با بدبختی سر کنن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نضف مردم کارمندنبا این تورم کارمند چیکار کنه؟ مگر باباش به دادش برسه

من شوهرم نه پدر داره نه مادر از بچگی کارگری کرده نخورده نپوشیده جمع کرد تهشم تونست یه خونه بخره و یه ماشین الانم شرایطمون یکم شاید باب میل هرجوونی نباشه چون قناعت زیاد تو زندگیمونه ولی شکر خدا محتاج هیچ بنده ای نبودیم منت هیچکسیم بالا سرمون نیست جز من تمام اعضای خانوادم دستشون تو جیب بابامه بابامم هرچی دلش میخواد بارشون میکنه فقط منم عزت و احترام خودمو دارم ولا برم منت بکشم بابام یا پدر شوهرم برام گوشت بگیره

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

خودش کار می‌کنه همسرم هرسال هم پول پیش اضافه میکنیم خوب هم زندگی میکنیم می‌پوشیم میخوریم 

خونه و ماشین هم نامزدی خریدیم دادیم پدر شوهرم هرچی گفتم نمیام طبقه بالا نساز گوش نکرد

الان هم زندگیم عالیه ولی خب اگه به حرفم گوش میکرد بهتر میشد

به نظرم مرداد باید حرفه یادبگیرن کارمندی واینا به درد نمیخوره

من شوهرم نه پدر داره نه مادر از بچگی کارگری کرده نخورده نپوشیده جمع کرد تهشم تونست یه خونه بخره و یه ...

ما نگفتیم شکممونو کسی سیر کنه

ولی شوهر شما از بچگی جووون کنده بر یه خونه زندگی ساده

همه ذز بچه کار نمیکنن اصلا درست نیست!

خودش کار می‌کنه همسرم هرسال هم پول پیش اضافه میکنیم خوب هم زندگی میکنیم می‌پوشیم میخوریم خونه و ماشی ...

شما چند سال پیش خونه و ماشینتو خریدی

من دارم درباره ۴۰۴ و جوونای الان حرف میزنم نه نسل قبل

بعضیا چقدر عجیبن دیگه خدا هم خودش قبول داره نباید مردم تو فقر باشن بعد یه عده از اینکه ۱۰ سال پیش جم ...

فکر میکنه این که شوهرش از بچگی کار کرده نخورده نپوشیده ایده اله

این ته بدبختیه یه بچه کار کنه و جون بکنه

تازه ۲۰ سال پیش

من دارم درباره شرایط الان حرف میزنم

فکر میکنه این که شوهرش از بچگی کار کرده نخورده نپوشیده ایده الهاین ته بدبختیه یه بچه کار کنه و جون ب ...

دقیقا اصن خیلیی هم عجیب دفاع میکنه درسته آدم باید کار کنه زحمت بکشه ولی اینکه یه نفر همه زندگیشو از بچگی تا بزرگ سالی کار کنه برای یه زندگی معمولی خیلیییی فرسایش کننده است

شما چند سال پیش خونه و ماشینتو خریدیمن دارم درباره ۴۰۴ و جوونای الان حرف میزنم نه نسل قبل

نه میگم که از اول ازدواج خودش بار زندگی رو به دوش کشید 

جای اینکه اونا به ما بدن ما دادیم به اونا 

الان خونه نداریم خودمون که هرسال رهن میکنیم