میان شهرای کوچیک مارو موش ازمایشگاهی میکنن میرن. من بعد از چند سال .امسال داروهای ی دکتر روانشناس به من ساخت و من ۸ماهه حالم بهتر ده بود وقتی کارش تموم شد بدون اطلاع قبلی از این شهرستان رفت . الان چند ساله همینجوریه اوضاع میان یمدت کوتاه بعد میرن الان من نه آدرسشو میدونم نه شمار ه ای بدون نسخه هم دارو نمیدن. اینجام کلا دکتر روانپزشک نیست. داروهام تموم شذن .بدنم میلرزه فشارم پایینه حالم اصلاخوب نیست بخدا اعصابم چند برابر ضعیف ترشده.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
بهش گفته بودم دکتر من چندساله دکترمیرم خوب نشدم داروهای شما بهم ساخته خواهش میکنم یهو نرید اگرم رفتید شماره ای آدرسی بذارید من بیام همون جا ولی فقط خودشون و حقوقشون براشون مهمه😔
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اصلا پیداش نمیکنم .نوشته کدوم شهره ولی شما ه ای ادرسی نداره منم بادوتا بچه نمیتونم برم بگردم
شما جلد داروها تو ببری و کد ملی رو بزنن میدونن قبلاذهم این دارو استفاده میکردی بهت میدن
دوماه پیش لینکارو کردم نمیدادن با بدبختی گرفتم اونم مصرف دوماهمو داد . داروهامم زیاد یودن ک بخشیشون برای کم خونی و کم کردن اشتها و اینام بود بعضیاشو گفته بود بعد یکدت حذف کن. الان من برم همشو یجا میدن ک بدردم نمسخوره بگم فلانو نده فلانو بده باز یه بحثه کلا گیر کردم