2777
2789
عنوان

لطفا مامانا بیاید

25 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من 5 ماه اقدام بودم فایده نداشت دیروز رفتم دکتر گفت تنبلی و کیست داری و ی مقدار ويتامین ب و ای و قرص مگنول و قرص مغرب گلی بم داد هنوز مغرب گلی نخوردم اما بقیشو خوردم با ی شال هم دور کمرمو بستم تا گرم بمونه اما ظهر تاحالا ی درد خفیفی تو کمر و قسمت واژن دارم ب نظرتون مشکل از کجاست 

7 روزم هست تازه پاک شدم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

منم تنبلی داشتم همیشه زیر دلم درد میکرد 

چیزی نیس

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

منم تنبلی داشتم همیشه زیر دلم درد میکرد چیزی نیس

راحت باردار شدین؟ ب من آخه چند تا ویتامین داد واقعا اثر دارع؟ فولیکول هام بین 4 تا 7 بود 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راحت باردار شدین؟ ب من آخه چند تا ویتامین داد واقعا اثر دارع؟ فولیکول هام بین 4 تا 7 بود

من فولیکولام زیر سه بود 

دو سال طول کشید 

اول شوهرم واریکوسلشو عمل کرد سه ماه بعدش دکتر برام یه دوره داروی تحریک تخمدان نوشت یعنی آسپرین و لتروزول و استرادیول و آمپول سینال اف ،همون ماه که اینارو مصرف کردم باردار شدم

قبلش چون شوهرم واریکوسل داشت نمی‌نوشت می‌گفت اول شوهرت عمل کنه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من فولیکولام زیر سه بود دو سال طول کشید اول شوهرم واریکوسلشو عمل کرد سه ماه بعدش دکتر برام یه دوره د ...

😍خداروشکر ک خدا بهت نی نی داد برا منم دعا کن

😍خداروشکر ک خدا بهت نی نی داد برا منم دعا کن

حتما عزیزم❤️😘