2777
2789

از دیروز عصر به دخترم شیر ندادم به سینه هام تلخک زدم یکم خورد گفت تلخه بازم خورد ولی من ندادم زود گفتم ای درد میکنه حواسش پرت کردم بعد  دیشب هم یکم شیر پاستوریزه بهش دادم امروز هم از صب بیدار شد دید سینه هام سیاه شده خودم با مداد چشم سیاه کردم هی میگه بده من میگم اوف شده اینا 

ولی بشدتتتت وابسته ب سینه بود زیاد بیتابی نکرده البته اینطوریه کدمن اگ‌بشینم باید شیر بخوزه از صب ننشستم روز‌مین

چندروز طول میکشه بنظرتون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا بین یکماه یکم بیشتر یکم کمتر

با خدا ی ماه قراره اذیت بشیم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من رژ قرمز زده بودم 😂😂😂 یه هفته گلم

من سیاه کردم بعد روشم‌تلخک‌زدم گفتم‌اگ‌خواست زبون بزنه ببینه تلخ ولی خب هنوز ک‌نخواسته. همیشه قبل خ‌اب کلی جیغ میکشید ک اول شیر بخوره بعد بره تو گهوارش الان گفت جی جی نشونش دادم خودش رفت تو‌گهواره 

ولی هنوز بیداره

پسر من چند بار بی تابی کرد

خیلی وابسته بود و شیر میخورد

برای اینکه خودمم اذیت نشم نصف شبا که بیدار میشد زود بهش شیر میدادم سینم خالی میشد بچمم یکم راحت میشد..بعد سه شب دیگه نصف شبم ندادم و شب چهارم اصلا بیدار نشد..

قربونش برم چقدر ناراحت بود.صداشو ضبط کردم🥲شیرین زبونم دلم تنگ شد

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

پسر من چند بار بی تابی کردخیلی وابسته بود و شیر میخوردبرای اینکه خودمم اذیت نشم نصف شبا که بیدار میش ...

ولی من هیچی نزدم دلم نخواست ببینه ناراحت بشه برا بچه ها همه چیزشونه گفتم بگم زخم یا اوف غصه اش میشه فقط سرشو گرم میکردم و شکمشون با خوراکی  رنگارنگ سیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر من چند بار بی تابی کردخیلی وابسته بود و شیر میخوردبرای اینکه خودمم اذیت نشم نصف شبا که بیدار میش ...

آخی 🥲پسرمنم خیلی وابسته بود ولی سه روز طول کشید 

یکی و میخواد مادرو دلداری بده والله😂

سه روز طول کشید ولی چقد غصه خوردم می اومد طرفم شیر میخواست با اینکه دوسال و دوماه بهش شیر دادم بازم ...

من‌برا پسرم روز اولی ک‌تصمیم گرفتم شیر ندم بهش انقدرررررگریهذکردم‌انقدر گریه کردم ولی یادم نیست چجثرس فراموش کرد ولی دخترم انقدررر اذیتم کرده بخدا یعنی جزو یکی از ارزوهام شده شده روزی ک‌من‌بشینم رث‌زمین این نیاد سکتم برا سیر مهمونی تنهابودنمون موقع رانندگی تو خیابون هرجا من‌بشینم‌باید سینم بیرون باشه 

بعد فکر کن گریه میکنه چرا از بالا در اوردم از پایین لباست در بیار جفتش بیاد بیرون تو جنع ها هیچجا نمیتونم برم

ولی من هیچی نزدم دلم نخواست ببینه ناراحت بشه برا بچه ها همه چیزشونه گفتم بگم زخم یا اوف غصه اش میشه ...

نمیدونمذولی بنظرم ک‌هیچوقت‌یادشون‌نمیمونه خیلی کوچیکن ک‌یادشون ببمونه من‌ پسرمم اصلا یادش نیست تابحال نشده ی بچه بگه یادشه ولی خب روحی نمیدونم شاید اثر بذاره ک‌من هیچی اطلاع ندارم ولی خب من تلخک زدم بدون رنگ‌بود بعد خیلی راحت خورد هی میک زد گفت تاخ هی میک زد گفت تلخ تا وقتی  دیگ تلخ نبود بعد خندید گفت تلخ نههه یعنی دیگ نیست 

آخی 🥲پسرمنم خیلی وابسته بود ولی سه روز طول کشید یکی و میخواد مادرو دلداری بده والله😂

اره پسر منم..اونطوری نبود مدام گریه کنه فقط چند بار قبل خواب گریه کرد چون با شیر میخوابید...وسط خوابم بیدار میشد اما چون خیلی خسته میکردم و دیر میخوابوندمش وسط خواب فقط یبار بیدار میشد‌روزام فقط سرگرمش میکردم...

کلا سر پروسه و پوشک وشیر اذیتم نکرد.خودم خیلی افسرده شدم بعد قطع شیردهی..دلم میسوخت براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونمذولی بنظرم ک‌هیچوقت‌یادشون‌نمیمونه خیلی کوچیکن ک‌یادشون ببمونه من‌ پسرمم اصلا یادش نیست تابحا ...

الهی بچم😆😆😍

نه فکر نکنم یادشون باشه همونطور که ماها یادمون نیست

اما مادر دیگه از هرچی برا خودش دغدغه میسازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40