۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 467 عنوان رابطه رفت برگشتی 356 بازدید | 32 پست بچها من ی سال تورابطم طرفم اجتنبایه کلا دیونم کرده تواین یک سال ۵ باررفته یابرگشتم یابرگشته هر۵بلار خودش دقیقا بعد ی ماه انگار ک هیچی نشده این سری ی بحثی کردیم سر سرد بودنش و بددهنیش تقصیر خودش بود منم جوابشو بای حرف بدتردادم بهش خیلی برخورده حرفم یجورایی ناجور بود و گفتم خسته شدم نیخام تموم کنم اونم اومد دوطرفه فقط چت پاک کرد ۶روز بعدش ررفتم پیام دادم هرچی پیام میدم اصلااا سین نمیکنه قبلا لااقل بلاک میکرد یا قاطع میگف پیام نده تموم دارم دیونه میشم چ ری اکشنی باید بدم ک خودش بیاد حرف بزنه ۳روزه سین نکرده پیامامو چجوری رفتار کنم نکنه واقن رفته من خیلی وابستشم ینی واقن رفته 1404/09/09 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beri۵۶ عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 368 مگه دیونه شدی کسی که فریاد میزنه نمیخوادت میخوای به زور نگش داری بابا یکم واسه خودت ارزش قائل شو وابستگی بره به درک
rana_0 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 4822 تو دقیقاااا منِ پارسالیتنها توصیه ای ک میتونم بهت بکنم اینه ک از همه جا بلاکش کن و فراموشش کن دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/
هوایصبح عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 2301 اگه مطمئنی شخصیت اجتنابی داره. واقعا رابطه باهاشون سخته. همه چی رابطه رو که خودت باید پیش ببری و اینکه اگه خیلی نزدیکشون بشی اونها سیستم دفاعی درونشون فعال میشه و دور میشن. تو هم مقاومت کن و از دور شو احتمال زیاد نگران از دست دادنت بشه و بیاد سمتت.
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 21264 تو دقیقاااا منِ پارسالیتنها توصیه ای ک میتونم بهت بکنم اینه ک از همه جا بلاکش کن و فراموشش کن یعنی درعرض ی سال فراموشش کردی 😊
rana_0 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 4822 یعنی درعرض ی سال فراموشش کردی جنگ ۱۲ روزه یادته؟ دقیقا موقع جنگ بهم خیانت کرد کات کردیمنمیگم کلا فراموش کردم گاهی بهش فک میکنم ولی هیچ دوست داشتنی توی دلم نیستالانم قصد دارم با یکی از خواستگارام آشنا بشم و اگ اوکی باشه ازدواج کنم دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 467 اگه مطمئنی شخصیت اجتنابی داره. واقعا رابطه باهاشون سخته. همه چی رابطه رو که خودت باید پیش ببری و این ... داره خیلی درون گراس نمیدونم چیکاکنم دیگ نمیدونم خستم بی حسم
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 467 تو دقیقاااا منِ پارسالیتنها توصیه ای ک میتونم بهت بکنم اینه ک از همه جا بلاکش کن و فراموشش کن کاش بلاک میکرد اه سکوتش رو مخمه نمدونم
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 467 تو دقیقاااا منِ پارسالیتنها توصیه ای ک میتونم بهت بکنم اینه ک از همه جا بلاکش کن و فراموشش کن تواین کارو کردی بعد بازم اومد چیشد اخرش میگی بهم
آرررشین عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 528 هر چی بیشتر پیگیر باشی بیشتر ازت دور میشه ، به نظره من تنها راه برگشتش سگ محلیه
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 467 هر چی بیشتر پیگیر باشی بیشتر ازت دور میشه ، به نظره من تنها راه برگشتش سگ محلیه بلاکش کنم؟بنظرت