2777
2789

من چارشنبه کل موهامو عسلی روشن رنگ زدم ارایشگرم گف تا سه روز حموم نرو ک دیگع دیشب ساعت ۱۲ شب رفتم حموم و ارایشگرم گف فقط ساقه موهانو نرم کننده بزن ... الان بار بعدی رفتم حموم باز نرم کننده ب ساقه مو بزنم یا شامپو مخصوص موی رنگ شده؟؟ اونایی ک رنگ زدید چطوری اوایل حموم رفتید ‌ و مراقبت داشتید

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

مگه همیشه نرم کننده نمیزنید؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هر روز موهاتو نشور من تابحال رنگ نزدم جرعتشو ندارم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه همیشه نرم کننده نمیزنید؟

نه من رنگ نزده بودم موهامو قبلا ، از شامپو عادیا استفادع میکردم یمدتم از کتوکونازول چوت حساسیت و اینا گرفتم 

الان نرم کننده فقط باید بزنم؟ اخه اینطوری مو تمیز نمیشه ک اگ‌فقط ب ساقه نرم کننده بزنم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

هر روز موهاتو نشور من تابحال رنگ نزدم جرعتشو ندارم

هرروز ک نه من کلا دو سه روز یبار حموم مبرم ولی نمیدونم شامپو موهای رنگ شده باید دیگ بزنم یا فقط نرم کننده ی خالی

هرروز ک نه من کلا دو سه روز یبار حموم مبرم ولی نمیدونم شامپو موهای رنگ شده باید دیگ بزنم یا فقط نرم ...

شامپو برای موهای رنگ شده حتما بگیر 

میگه ساقه رو نرم کننده بزن که بعدش شامپو می‌زنی موهات خشک نشه 

اگه خیلی چرب و کثیف اول با شامپو مخصوص بشور بعدش نرم کننده فقط بزن به ساقه دوباره به ریشه موهات شامپو بزن کف سرت تمیز بشه 

بعدش از حموم اومدی روغن ارگان اگه خواستی یه کم بزن