2777
2789

خواهربزرگم همیشه باهامون بد بود ن خونه پدرم رفت و امد میکرد ن خونه ما . پشت سر همه مردم بد میکه . عمش از ایناس ک نفرین میکنن علیه بقیه . بی دلیل با ما هم قطع رابطه کرد . پدرم میرفت خونه اش یا مامانم اینا باهاش بد رفتار میکردن . کارایی میکردن نمیشه گفت خیلی بی ادبانه س . مثلا پسر خواهرم ک ۲۰ سالشه شلوارش و شورتشو کشیده بود پایین رو ب مادرم گفته بود بفرما . مامانم‌ گریه افتاده بود رفتیم اوردیمش ‌. چون مامانم دیابت داشت نمیتونس راه بره یه روز بردیم خونه خواهرم گذاشتیم اونم ب پسرش گفته بود گشنمه پول بدم برام غذا از بیرون میخری ک اونم این حرکتو کرده بود . یا بابامم ک مریض بود فقط برای چند ساعت بردیم پیشش بمونه ولی اشک بابامم دراوردن رفتیم بابامو بیاریم بابام مریضه پارکینسون داشت موقع رفتن گفت خدافظ اون یکی پسره خواعرم گفت گمشو . اینم بگم پدرومادرم هر دو پیر و مریض و ادمای خیلی بی ازار مومن و مث بچه ها بودن اصلا ب کسی بدی نکردن ولی این خواهرم و بچه هاش با همه انگار دشمنن و فقط دنبال منافع خودشونن . حتی خواهرم میگفت ادم میخواد با کسی ارتباط بگیره بببینه اول طرف پولداره یا ن . منفعت مالی میرسه یا ن . ادمای فقیر یا بی منفعتو باید حذف کرد ‌ .

دیگه مامان و بابای مریضمو دو تا خواهر دیگه ام نگه داشتن و هر دو فوت کردن . مراسم پدر و مادرم اون خواهر بزرگم و بچه هاش ک خونه اش پیش خونه بابامه نیومد  . میگفت روحیه ام ضعیفه این جور مراسما برام مضره ‌ . قبل اینکه پدرمم فوت کنه خواهربزرگم گفت پدرو ببرین تو خونه خودتون نگه دارین خونه پدرو بفروشین ب من سهممو بدین !  بعد ک پدرم فوت مرد همون روز اول کفت سهممو بدین . مام گفتیم ن خونه سند نداره و دولتی اعلام شده یعنی پدرم تصرف کرده بود و دولتی اعلام کرده بودن . ما هم رفتیم سندشو گرفتیم و زمینو از دولت خریدیم .یعنی پولشو دادیم .  خواهر بزرگمم فهمید الان زنگ زده میگه من پول نقد دارم سهم شما رو میدم خونه رو برمیدارم ‌ در حالیکع ارزش خونه ۵ میلیارد شده . اونم میکه من کلا یک میلیارد دارم میدم ب شما . الانم میگه مزایده اش میکنم . در حالیکه ما پول نقد نداریم تو مزایده شرکت کنیم اونم مفت میتونه برداره فقط با یه تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و مادرت اشتباه کردن 

باید تازنده بودن اموال رو به نام بقیه ی بچه ها میزدن ولی شرط گرفتنتون موقعی باشه که فوت کردن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

قبول نکنید 

مگه میتونه بدون رضایت شما بزاره مزایده🤔🤔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خب اگر سهم داره خونه رو بفروشید سهمشو بدید اگر نداره که هیچی

میگه نه. نفروشین . من خونه رو یردارم . یه تومن کلا ب شما بدم . این یه تومن از یه جایی دستش اومده فکر میکنه خونه رو بزاره مزایده ما پول نقد نداریم میتونه یه تومن برش داره . چون مزایده ب بیشترین قیمت پیشنهادی هست . ما هم نداریم . ارزش خونه ۵ اومنه این یه تومن داره. میگه نفروشیم خودم برمیدارم اونم مفت