2777
2789
عنوان

عمل مماخ یا همون بینی👃👃

124 بازدید | 28 پست

میخوام تابستون عمل کنم ولی نگرانم به هوش اومدم چرت و پرت بگم ابروم بره 

بعد عمل هم نمیدونم چقدر درد داره 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه یه روز بخوام عملی هم بکنم بیشتر نگران اینم که کلا به هوش نیام 😂

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

نبابا دردی نداره نترس چرتو پرتم نمیگی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هیچ دردی نداره من که چرت و پرت نگفتم

ولی دیدم بعد بیهوشی چرت و پرت میگن ابرو حیثیت برام نمونه خیلی نگرانم یعنی بیشتر از عمل نگران اینم

من اگه یه روز بخوام عملی هم بکنم بیشتر نگران اینم که کلا به هوش نیام 😂

اون نه اتفاقا بی درد و خوشگل میمیرم 😂😂

ولی دیدم بعد بیهوشی چرت و پرت میگن ابرو حیثیت برام نمونه خیلی نگرانم یعنی بیشتر از عمل نگران اینم

نه بابا چیزی نیس زود خواست میاد سر جاش 

من که بهوش اومدم فقط دسشویی داشتم نمیزاشتن برممم خیلی بد بود 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نبابا دردی نداره نترس چرتو پرتم نمیگی

نمیبرن اتاقی که کسی نباشه چرت و پرت بگم کسی نفهمه ؟میگن بعد بی هوشی توی یه اتاقی میبرنت ریکاوری یه همچین چیزی 

نه بابا چیزی نیس زود خواست میاد سر جاش من که بهوش اومدم فقط دسشویی داشتم نمیزاشتن برممم خیلی بد بود

میگن بعد بی هوشی میبرن یه اتاقی که خانواده نیستن توش چرت و پرتم بگی راسته؟ ریکاوری یه همچین چیزی میگفتن