2777
2789

هیچکس ت زندگیم نیست هیچچ😕 ی بارم ازدواج ناموفق داشتم  ت گوشیم ببینی مث بچه ۱۲ساله ها ک ن گروهی عضو میشم ن هیچ چرا چون بابام تاکید کرده با هیچکس رفیق نشو ن دختر ن پسر هیچکس  خب چیکار کنم کدوم ۱۸ساله مث منه 

بیرون میشم تیپ میزنم  حس میکنم مردم میگن اینو ببین ی بار ازدواج ناموفق داشت هنوز تیپ اش تغییر نداده بخودم میرسم اما کسیم ت زندگیم نیست مردمم که قضاوت رو ظاهر میکنند درسته حرف مردم مهم نیست خب تا حدش منم مث خاهرتون بگین چ چکار کنم کی مثل منه ی دختر ۱۸ساله 

خدایاشکرت

غالب هیجده ساله ها دانشگاه میرن چطوره امتحانش کنی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۲۰ سالمه ۱۷ سالگی با یه پسری بودم خیلی دوسش داشتم خیانت کرد دیگه تا الان سینگلم هیچ پسری هم سمتم نمیاد اگ  بیادم یا زشتن و خوشم نمیاد ازشون وگرنه خودم هم خوب لباس میپوشم هم ظاهرم خوبه همه دوستامم شوهر کردن بچه دارن😂😂😔

کار درستو میکنی عزیزم

اما تیپ زدن چ ربطی به ازدواج ناموفق داره؟ متوجه نشدم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من الان ۲۲ سالمه تا ۱۸ اصلا گوشی نداشتم فقط درس میخوندم 

دوره کارشناسی هم رل نزدم 

الان دیگه ارشدم 

راضیم از سبک زندگیم به نظرم خیلی جلوتر از بقیه همسنام

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

همین ک مانتوهام کوتاه ایناس میترسم قضاوت کنن

بیخیال باو

برات مهم نباشه

تازه اونا از کجا میخوان بفهمن که ازدواج ناموفق داشتی؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
همسایه اقوام میدونن

اشکال نداره عزیزم بهش فکر نکن

شما کار بدی نکردی ک بخوای بابتش خجالت بکشی

خیلیا ازدواجشون ناموفقه ی اتفاق طبیعی بوده دیگه

وقت و انرژیتو بذار روی درس و ایندت